0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bütün yeni kasa corolla da var o ses,sistemin chek edildiğini herşeyin normal olduğunu belirtiyor,sorun yok yani,sorun olursa zaten ekranda sizi uyarır.
Arkadaşlar merhaba 2020 corolla dream paket kullanmaktayım. Aracı alalı 2 ay oldu. Sorum şu aracı çalıştırınca bir uyarı sesi gelmekte fakat ekranda herhangi bir uyarı simgesi çıkmıyor bütün uyari isiklari arac calisinca sonuyor yada aracın çalışmasında bir problem yok gibi görünüyor sadece uyari sesi. Her calistirdigimda olmuyor ama yuzde 80 inde uyari sesi geliyor. Yine biraz sinir bozucu olmaya başladı yardımcı olabilecek var mi acaba, simdiden cok teşekkürler
Çalıştırmadan emliyet kemerini takıyorsunuz değil mi ?
Yeni konu açmak yerine bir soru da ben ekleyeyim geçen gün sabah işe giderken aracımı (2020 model flame xpack) start düğmesine basınca 0.1 saniye de marş yarıda kaldı tık dıye hemen sonrasında çalıştırdım sorun yok bir iki defa kapatıp açtım yine sorun yok ( frene tam basmamıstım acaba ondan mı oldu ) geçen gün de sanki marş zor çalıstırdı gibi his ettim motoru acaba geçen gün olan olaydan mı bana öyle geldi anlamadım bir iki arkadasıma sordugumda aküyü ölçtür dedi acaba evham mı yapıyorum yoksa servise bi gitmem gerekir mi ( serviste sabah oluyor dedim diye aracı aksam bırakın sabah deneyelim diyor bu durum için de arabasız kalmak istemedim )