0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar 2004 model Toyota Avensis 2.0 sahibiyim aracımdan memnunum lakin özellikle bakıma vs için servise gittiğimde ustalar genellikle ya bu arabayı neden aldın sat bunu senin başına iş açar gibi söylemlerde bulunuyorla. Bu da istemeden de olsa canımı sıkmaya başladı. Bundan dolayı artık bilindik Toyota ustalarına gitmek gelmiyor içimden forumda yeni iyim ancak uzun zamandır forumu da takip ediyorum. Aramızda çok kaliteli ustalarımız var hatta onlardan birine iki defa gittim ikisinde de aynı şeyleri söylediler başka araçlara da bindim ancak bu araçta bulduğum rahatlığı ve konforu bulamadım içinizde böyle sorunlar yaşayan var mı acaba. Ustalardan da ricam lütfen olumsuz yorumlar yapmayın çünkü aracımı gerçekten toyotadan anlayan ve usta ellere teslim etmek istiyorum. Saygılarımla...
Evet doğru söylüyorsunuz sizlerden bu sözleri duymak rahatlatıcı ve güzel. Bizde gayet land cruiser vb araçlara binmek isteriz lakin durumlar malum. İlk defa Toyotaya biniyorum ve Toyota'nın da usta ve parça seçtiğini biliyorum. Bundan dolayı forumda araştırmalarım neticesinde sizlerin de tavsiye ettiği ve bildiginiz servislerden birine gittim. İnanın bu insanlar gerçekten Toyota'nın profesörü isim verip hedef göstermek istemem içinden cikamadigim bir arıza olursa tekrardan yine onlara giderim elbette ama bu söylemlerle karşılaşmak insanı üzüyor demek istediğim bu. Hepinize güzel temenni ve dilekleriniz için teşekkür ederim..Son olarak geçenlerde bir fikir sormak amaçlı maslakta bir servisi aradım telefona çıkan beyefendi çok ilgili birisi lakin bu araçlara çok ayrıntılı bakmadiklarini insanların masrafının altından kalkamadigini söyledi naçizane tavsiyem bu araçlara ustalarımız bakmaktan kotkmasinlar çünkü insanlar bu tür şeyleri göze alarak bu araçlara biniyorlar sonra ehil olmayan insanların eline düşüyorlar ki bunun neticesinde daha yüksek maliyetler ödemek zorunda kalıyorlar ustalarımız ve servislerimiz bu öneriyi dikkate almalarını rica ederim.