Gönderen Konu: 2014 t27 Avensis ön cam fiyati , değişim usta servis tavsiyesi !!!  (Okunma sayısı 1526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Arabasi degil , toyotasi.....
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '14
  • 30 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Yüksek süratte öndeki tıra cok yaklaşınca attığı taşlar ön cama hasar verdi , tas izi yok ama çatlama meydana geldi , tamiri icin hep şüpheli konuşuluyor , değişim için ön cam fiyati bilen ve ege ve marmara bölgesi il farketmez tamir ustası önerisi olan var mi ? Servisten fiyat almadim henüz servis fiyatlarini bilen var mi ?

Araba kaskosuz

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
2013 avensis için Ankara serviste cam değişimi yaptırmıştım orjinali için 8-9 bin gibi bir fiyat çıkmıştı yan sanayisi sanıyorum olimpia marka olması lazım onun fiyatı da 2-3 bin tl gibi bir rakamdı araştırdık orjinali ile yan sanayi arasında oldukça kalite farkı varmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
2013 avensis için Ankara serviste cam değişimi yaptırmıştım orjinali için 8-9 bin gibi bir fiyat çıkmıştı yan sanayisi sanıyorum olimpia marka olması lazım onun fiyatı da 2-3 bin tl gibi bir rakamdı araştırdık orjinali ile yan sanayi arasında oldukça kalite farkı varmış.

Merhabalar,
Toyota Cam diye bir cam markası yoktur. Tıpkı, jant, lastik, kapı fitili, ateşleme bobini, buji........vs  gibi.(yüzlerce parça ekleyebilirsiniz bu listeye). Çeşitli firmalar Toyota modelleri için cam veya diğer parçalar gibi yedek parçalar üretirler ve Toyota bu ürünleri kendi markası altında garanti vererek satar.
Olimpia markası yan sanayii bir ürün değildir. Ana markadır ve Toyota gibi bir çok araç markasına cam üretmektedir. Asla kalitesiz bir ürün değildir.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
        Selamlar, ön cam için bende de taş kırığı vardı 4-5 yerde, cam tamiri yapıldı ancak kırık olduğu için doldurulmuş olan bölüme silecek çalışması esnasında hep bir iz bırakma durumu oluyordu ve görüş açısında olan bölüme göz kayması oluyordu, kasko olduğu için 2 ay önce İzmir Gaziemir Tokullar serviste orijinali ile değişim oldu, sonuç harika ancak unutulmamalıdır ki 8000 tl. cam hasarı görünüyor araçta.

Kasko yok ise, aracınıza taktıracağınız ön camı iyi araştırın derim, sonuçta cam bu deyip geçmeyin, camların ısı kırma dereceleri var, gelen güneş ışınlarını süzüp büyüteç görevi görmesini engelleyen katkılar var cam içerisinde, bu konuda forumda ustalarımız, tecrübe sahibi arkadaşlarımız elbette daha iyi bilirler, bir önceki arabamda sonradan fark ettiğim ön cam değişimi olmuş, yan camlardan farklı bir marka vardı, göğsüm ve karın bölgem yanıyordu yaz aylarında, aracın direksiyon ve göğüs bölgesindeki ısı normalin kat kat üstündeydi ve bu da kısa zamanda yıpranma sebebi kalitesiz camda, başlığınızı görünce olayı yaşayan biri olarak tecrübemi aktarmak istedim, selamlar saygılar.