0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
96 kasa ile 2006 yi karsilastirir misiniz? Efsaneligi neye gore haketti acaba?
Çok teşekkür ederim. Hakikaten ruhu olan bir araç .Farklı bir tadı havası var .Benimde epey yaptıracağım şeyler var bakalım bir yerlerden başlayacağız inşallah .Ben kendi yapacaklarımı yapıyorum şimdilik bakalım .
Cumartesi bakıma gittik yağ , yağ filtresi , hava filtresi , buji , Devridaim Kayışı , Ön fren Disk , Balata , Arka Teker Fren Kaleper Ayarı , El Freni Ayarı yapıldı.Ayrıca aracın avans ayaarı bana yüksek gibi geliyordu fabrikasyon değere getirildi. Bakımlardan sonra aracım hissedilir derecede sessizleşti .Çekiş gidiş konusunda çok sıkıntım yoktu zaten avans yüksekken daha bi atak gidiyordu ama motor homurtulu çalışıyordu birde 1300 - 1400 devirlerde böyle hafif silkelemeler patlatmalar oluyordu onlar kayboldu. Haricen yapılacaklar listesi çıkardı ustam amortisörler ve lastikleri felan değişecek dedi . arka motor kulağı sağ üst yağ kulak değişecek dedi , Ve yağ kaçakları ile alakalı yapılması gerekenler var dedi liste oluşturduk . Sırasıyla zaman içinde acileyet durumuna göre onları da yaptıracağım. Hepsi birden bütçemi epeyce zorlar. Şimdilik aklımda olan fren ve debriyaj pedal lastiklerini yenileyeceğim aslında çok kötü değil ama yeni olsun . Birde bağaj fitili kopmuş onu yenilemem gerekiyor nerden ne marka alacam onun araştırması içindeyim . İnternette var ama yorumları pek iyi değil . Bakalım elimizden geldiğince Efsaneyi toparlıyoruz . Arabada şokta bu kadar ilği uzun zamandır görmemiştir . Yazın davlumbaz içlerine ve tabanına koruma pütür attırmayı düşünüyorum .Hem ses izalasyonu hem de koruma amaçlı .Bu arada Motor yağı motul koyacaktık ama bulamadık mobil 10/40 tercih ettik yıllarca kullandım kaliteli yağdır . Buji ve yağ filtresi orjinal denso , Hava filtresi Alman malı kaliteli bir filtre contalı felan hayli iyi kalitesi ele alınca kendini hissetiriyor . Fren disk balata trv bagaj fitili konusunda marka model bilgisi tecrübesi olan varsa desteğini alabilrim