0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba2013 Yaris otomatik aracımda 2 hafta önce P2759 "tork konventoru debriyaj basıncı kontrol selenoid kontrol devresi elektriksel" arızası verdi. Arıza lambası yanmadan hemen önce alttan bir vuruntu oldu. İzlenimlerime göre araç soğukken belli bir km gidene kadar şanzımanda herhangi bir sorun olmadığı gibi arıza lambasida yanmıyor. Ancak araç belli bir km den sonra sıkışık trafikte iyice ısınınca kalkışta vuruntuyu yapıyor ve arıza lambası yanıyor. Bu konuda araştırma yaparak Ankara şaşmazda onur cvt sanzimana götürdüm. Orda turbine bakıldı, beyne bakıldı ve sonunda yeni bir şanzıman takıldı. Bunların hepsinde de yine arıza lambası yaktı. Sonunda usta sorunun sanzimandan olmadığını muhtemelen motor beyninden kaynaklandığıni söyledi. Şu an kararsız ve çaresi kaldım. Açıkçası motor beyni çok bulunmuyor. Çıkma bulmaya çalıştım bulamadım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Muhtemelen şanzıman,muhtemelen motor beyninden diyerek bir sürü masrafa giriliyor,yakınlarda yine yaris otomatik şanzıman arızası için bir üyemiz çıkmasına 35.000 tl,işçilik için 7.000 tl ödedi sorun çözüldü,orijinal olana servis şanzımana işçilik hariç 97.000 tl demiş,şimdi gereksiz yere şanzıman değişti diyorsunuz çıkan parçayı öncelikle satıp değerlendirme imkanı var mı? ona bakın,diğer taraftan sorunun tam teşhisi için resmi servis veya Şaşmaz'da Dörtnal,yeni Dörtnal toyota özel servislerinden fikir alarak kesinleştirin ve ona göre çıkma bulunmuyorsa yeni motor beyni alın derim.
Öncelikle geçmiş olsun,ECU değişimi yapmadan önce araç içindeki gögüs altında bulunan tesisatı kontrol ettirin,yariste kronik arıza veriyor formda video lu konusu var detaylı arama ile inceleyebilirsiniz.