Gönderen Konu: 2004 verso için modifiyee.yardımı  (Okunma sayısı 1246 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • verso
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
2004 verso için modifiyee.yardımı
« : Nisan 28, 2009, 15:00:53 »
arkadaşlar aracıma dış marşpiyel ile spoyler taktırmak istiyorum. eskişehirde bir versoda gördüm(ilandan) hoşuma gitti. ama yedek parçacılarda ve internette bulamadım verso olarak. acaba diğermodeller için üretilenler yada oem ler uyuyormu. nasıl bulabilirim. tabii sizce uyarmı fikirlerinizi bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

2004 verso için modifiyee.yardımı
« : Nisan 28, 2009, 15:00:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﮎ.C@NЄ®
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: 2004 verso için modifiyee.yardımı
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2009, 02:08:27 »
bence hıc dokunma xenon tak  fılım yap baskada dokunma araca dunku yakısmaz ne yapsan araba buyuk oldugundan ben cok denedım photosoptan ama guzel olmuyoo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2009, 15:43:03 »
bencede aracınıza zenon far ve cam filimi kapı koruma bantı soyler ön park lambalarını let takarsanız daha iyi olu birde arka pilakalık lambalarını let yaparsanız 10 numara olur arkadaşım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﮎ.C@NЄ®
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2009, 13:59:35 »
bende xenon fılım araka plakalıkda led var sıslerde beyaz ampul var suanlık bısey dusunmuyorum ama kısa dogru aracı tamamen basıcam ılk olmak ıstıorumm hava fıtresı denedım ve calusmadı motur orj bozmamak ın ıyısı motorda jant takmadım zaten cok yakıyo 17 taktıgımda dahada cok yakıcak ama yay alırsam takıcam ruzgarda cok savruldugu ıcın yapmam gerekıyo ve tabıkıde gorunuss ıcın ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﮎ.C@NЄ®
« Yanıtla #4 : Mayıs 25, 2009, 14:59:02 »
kendım yaptım phtoshop ama bole olmasını ıstıorum baskada bısey yapılmaz cok apacı duru bence