0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, öncelikle herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler.. Bugün arabayı önceki arabamdaki hasarı yaptırdığım ve memnun kaldığım ustaya götürdüm.. Göçük düzeltme ve lokal boya ile hallolur ancak renkte ton farkı olabilir dedi. Benim de takık olduğum konu ton farkı.. O zaman sac değişsin dedim ama aynı risk onda da var çünkü sac boyasız geliyor dedi. Şimdilik kötü görüntüyü bi nebze azaltmak için sadece boyasız göçük düzeltme yapalım dedim. 2.000 TL’ye anlaştık 1 günde teslim edecek arabayı.. Yazın araba çok kullanılmayacak.Eğer içime sinmezse lokal boya veya kaskodan değişim yaptıracağım.
Geçmiş olsun. O meblağlardaki kamyonlara neden kör nojra kamerası zorunlu olmaz!?%100 olmasa da %90 düzelir gibi, belli belirsiz iz kalır.Dış sac değilimi de aslında problem dwğil.
Arabayı salı öğlen teslim ettim,çarşamba öğlen hazırdı..Onarım sonrası fotoları aşağıda paylaşıyorum.. Boyasız bir onarım için genel görsel bence fena değil ve kapının üst kıvrımındaki deforme çok başarılı düzelmiş.. Bunlar iyi ama fotoğrafta tam çıkmamasına rağmen özellikle alt bölümde çekiç izleri çok belli oluyor..Burdaki işçiliği beğendiğimi söyleyemeyeceğim.. Teslim süresi ve fiyata bakınca bence çok kötü değil ama şimdilik idare edeceğiz..Fikrini paylaşan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese tekrar teşekkürler