Merhaba 2018 chr hybrid kullanicisiyim
Multimedya cihadan hiç memnun degildim. Arkadasim 2020 model toyatasindan çikan multimedya cihazini bana verdi. Tuşlu olan model 2020 ve sonrasi chr de de ayni olucca benim araca uyar mi diye cok inceledim. Pinout semalarini sagdan soldan buldum. Buldugumda kablolalarini da bulursam olabilecegine inandim
Alibabadan kablo siparisi 1500 tl ye gelince ve 100 de 100 uyumlu olacagini bilmedigimden vazgectim. Multimedia cihazini sahibinden satisa koydum. Sakaryadan biri israrla aradi almak istedi. Dedim bu kadar israr niye ne yapacaksin. Bu yeni cihazi alt model corollaya takacakmis. Benim araca uygulamasini istedim. Kendisi sakarya toyota da ustabasi imis. Ozel soket ayarladi. Ve araci sakaryaya goturup taktik. 5 saat surdu. Arkadas mukemmel calisan cok titiz ve cok kalite odakli biri. Yeni soketlerden usb soketi gibi bazi soketleri yeniledi. Hepsine 750 tl aldi. Bana yenileme cihaza para vermeyince cok uyguna geldi( Bu arada soketleri turkiyede bir firma yapiyormus ordan aldik fabrikadan degil) aorunsuz her ozelligi calisti. Android cihazi taktigimda ise multimwdia ekranda saat olmadigindan hata verip kapandi. İphone cihaza ise sorunsuz baglandi ve kullanilabiliyor
Sorunum ise androide baglanmasi icin multimedya ekranin arac beyninden saat bilgisinin gelmemesi. Multimedia ekrani cogu bilgiyi aractan aliyor. 2018 chr de saat multimedi ekranda degil. Bunu nasil saglarim bilen var mi