0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar. 2012 D4D auris confort plus aracımda bunun orijinali var. ( digital klima ). Hiç bir işe yaramadığı için sulu tip webasto taktım... Binmeden önce SMS ile iletişim kurup aracı ısıtıyorum. Bizdeki motor kısmında klima hava emişinin orada. Bildiğim kadarı ile digital klimalı araçların çoğunda var. Ama işe yaramıyor yetersiz kalıyor.
Bizde de kalorifer peteği tıkalı bir 2008 auris var. Sol iyi ısıtıp sağ taraf ılık üflüyor .Petek değişim işçilikle beraber 3 4 bin liraları buluyor. İnternette bizim araba için olanı buldum. Araç elegant dijital klimalı, alsam takacak yer var mı bu parçayı varsa da benim kalorifer işini çözer mi? Mantık olarak gelen havayı ısıtıyorsa peteğe değiştirmesem olur mu? Böyle bir şeyi ilk defa duydum takması zor mudur?
İlk başta iki tarafda tıkalıydıs petek temizliği ile sol açıldı sağda açılmış gibiydi. Ertesi gün sağ sadece ılık üflemeye başladı şuan sol da sıkıntı yok. Araçta varsa takılı olduğunu nasıl anlarım 10 derecenin altında sadece cam mı çözüyor?