Gönderen Konu: 1.8 otomatik makyajlı kasa beyaz avensis arıyorum  (Okunma sayısı 1202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ben 34 yaşında Ankara da yaşıttan bir Toyota sevdalısıyım corollami sattım vw Polo aldım bir müddettir biniyorum ama Toyota’nın tadını vermiyor.
Bende 1.8 otomatik makyajlı kasa 2013 model avensis arıyorum ilanlarda pek olmadığı için buradaki arkadaşlardan yardım almak istedim düşünen veya bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 1.8 otomatik makyajlı kasa beyaz avensis arıyorum
« Yanıtla #1 : Mart 05, 2023, 19:13:35 »
İşiniz çok zor Avensis'e binen bir daha kolay kolay satmaz,heleki aracı temiz ve makyajlı 1.8 bulmak nedeyse çok zor,iyi takip etmeniz lazım,sarı sitede kriterleri sınırlayın sayfayı favori arama yapın her düşen yeni ilan için bildirim alırsınız belki öylelikle temiz bir araçtan ilk haberdar olanlardan biri olursunuz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Mart 05, 2023, 21:04:49 »
Evet ümit hocam bi denk getirsem üçüne beşine bakmadan poloyu satıp avensise geçeceğim inan samanlıkta iğne arıyorum piyasa o kadar anormalki dediğin sitede 2016 model 1.8 600 bin tl 2011 model 1.8 570 bin tl yani çok saskin hir şekilde takipteyim bu aralar iyice düştüm ilanlara corolla almamak için direniyorum istediğim avensisi düşürsem bende satmam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2023, 00:56:19 »
Evet ümit hocam bi denk getirsem üçüne beşine bakmadan poloyu satıp avensise geçeceğim inan samanlıkta iğne arıyorum piyasa o kadar anormalki dediğin sitede 2016 model 1.8 600 bin tl 2011 model 1.8 570 bin tl yani çok saskin hir şekilde takipteyim bu aralar iyice düştüm ilanlara corolla almamak için direniyorum istediğim avensisi düşürsem bende satmam
Millet çoşmuş malesef adamlar hâlâ uslanmıyor bu gidişat nereye kadar böyle sürecek kestirmek mümkün değil.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2023, 09:23:19 »
Millet çoşmuş malesef adamlar hâlâ uslanmıyor bu gidişat nereye kadar böyle sürecek kestirmek mümkün değil.

Dün 290.000 TL'ye expertiz sonrası kaydıyla  anlaştığım ve 1000 TL kapora aldığım satışı bozdum. Araba alınamıyor. Bir gün önce favori diye eklediğiniz araba ertesi gün en az 10-15 bin lira zamlanıyor. En mantıklısı seçimleri bekleyip ortamın durulmasını ummak. Arabamın ilanını da çektim. Ne demişler " Altındaki çul eldeki halıdan üstündür".
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 218 kere teşekkür etti
  • 1364 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 07, 2023, 10:22:36 »
Çok iyi yapmışsınız,290.000 tl ye sizin bildiğiniz arabanızı satıp ne olduğunu tam bilemeyeceğiniz araba almak mümkün değil,biz de dizel Astra'yı sattık, benzinli Yaris gibi yine joker araba alalım derken bunun mümkün olmadığını gördük,maalesef 2.ci el yüksek km lerdeki arabalar bile dövizden fazla değerleniyor,  0 km ne marka olursa olsun araç almadıktan sonra değişimin mantığı yok,bir diğer hesap ta şöyle;arabaların masrafı çok diyoruz,tüm masrafları aylık 2000 tl olsa yıldaki maliyeti 24.000 tl olsa bile 2-3 ayda 2.ci eldeki zamlar bu rakamın çok ötesine geçiyor.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 07, 2023, 11:38:19 »
Dün 290.000 TL'ye expertiz sonrası kaydıyla  anlaştığım ve 1000 TL kapora aldığım satışı bozdum. Araba alınamıyor. Bir gün önce favori diye eklediğiniz araba ertesi gün en az 10-15 bin lira zamlanıyor. En mantıklısı seçimleri bekleyip ortamın durulmasını ummak. Arabamın ilanını da çektim. Ne demişler " Altındaki çul eldeki halıdan üstündür".
Şu dönemde araç satmak hiç mantıklı değil,heleki üzerine koyacak para yoksa kesinlikle uzak durmak lazım,araç eski olsun hiç sıkıntı değil tamir edilir binilir araçsız kalmaktan iyidir, Rabbim herkesi esirgesin bir deprem oldu dünyamız şaştı araç olmasa soğuktan donarak ölürdük yada eve geçip vade yetmişse orada ölürdük.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2023, 19:32:37 »
Valla bilemedim fiyatlar o kadar saçma olduğu kadar o kadar tutarsızki yine denk getirirsem makyajlı kasa niyeti bozum istediğim gibi olursa üçüne beşine bakmayacam artık
piyasada araba yok olsa fiyat uçmuş tamam diyorsun alayım paranı denkliyorsun bu sefer 20 binlira koymus işine gelirse diyor içler acısı bir durum maalesef

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 09, 2023, 09:36:59 »
Ben 34 yaşında Ankara da yaşıttan bir Toyota sevdalısıyım corollami sattım vw Polo aldım bir müddettir biniyorum ama Toyota’nın tadını vermiyor.
Bende 1.8 otomatik makyajlı kasa 2013 model avensis arıyorum ilanlarda pek olmadığı için buradaki arkadaşlardan yardım almak istedim düşünen veya bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum

Hocam işin zor. Avensisin LPG takılmamışını ve temizini bulmak zaten zor bir de bunun üzerine sizinki çok spesifik, nokta atışı olacağı için biraz daha uğraştırır sizi.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Mart 09, 2023, 20:20:28 »
Banada öyle geliyo ama beklemeyi düşünüyorum. ya hocam nasıl cildirmayim geçen hafta daha 2016 599 bin tl araba bu hafta 635.800 cildirmamak elde değil bilmiyorum artık bizim iş nasipten kısmetten öte gibi bisey hayırlısı artık bakalım.