Anket

Telefon iletilşm üxretleri düzeyi

Oldukça yüksek
9 (90%)
Biraz yüksek
0 (0%)
Ne yüksek, ne düşük
1 (10%)
Biraz düşük
0 (0%)
Oldukça düşük
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 10

Gönderen Konu: Telefon İletişim Ücretleri  (Okunma sayısı 837 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Telefon İletişim Ücretleri
« : Mart 04, 2023, 13:27:38 »
Selam, sizce telefonla iletişim ücretleri ne düzeyde? Bunu, konuşma, internet veya komple paket ücretleri olarak değerlendirebilirsiniz.
İletişim çağında olduğumuzu da ayrıca hatırlamak gerekir.
Mevcut ve yakın geçmişteki ücretlerle de karşılaştırabilirsiniz.

Toyota Club Türkiye

Telefon İletişim Ücretleri
« : Mart 04, 2023, 13:27:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Telefon İletişim Ücretleri
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2023, 22:33:27 »
Ücretler oldukça yüksek ama operatör ler yeni müşteriye indirimler yapabiliyor,şuanda kullandığım Vodafone yılbaşına kadar yaptığı tarifeden faydalanarak 69 TL'ye 20 GB internet Bin dakika tarife içi ve sabit hatlarda sınırsız görüşme imkanı vermekte ama diğer hattım türktelekom yüksek tarife uygulamakta.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 05, 2023, 00:01:31 »
Ücretler oldukça yüksek ama operatör ler yeni müşteriye indirimler yapabiliyor,şuanda kullandığım Vodafone yılbaşına kadar yaptığı tarifeden faydalanarak 69 TL'ye 20 GB internet Bin dakika tarife içi ve sabit hatlarda sınırsız görüşme imkanı vermekte ama diğer hattım türktelekom yüksek tarife uygulamakta.

Merhaba.. kullandiginiz tarifede haklariniz devrediyor mu? Devrediyorsa bir sonraki ay ,önce devreden bakiyeyi mi kendi bakiyenizi mi kullaniyorsunuz?
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1348 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 05, 2023, 11:20:24 »
Oldukça yüksek her konu da olduğu gibi..yetişmekte zorlanıyoruz,kişiye göre işe yaramayan kullanmayacağımız limitleri arttırma yoluyla zam yapılıyor.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2023, 12:12:31 »
Merhaba.. kullandiginiz tarifede haklariniz devrediyor mu? Devrediyorsa bir sonraki ay ,önce devreden bakiyeyi mi kendi bakiyenizi mi kullaniyorsunuz?
Bir sonraki aya devretme yok ama dakika veya GB yetmediği zaman mobil uygulama üzerinden çok cüzi fiyatlara dk veya GB alınabiliyor,vodafone da devreden tarifelerde var,ayrıca uygulama üçinde çark çevirme ile haftalık hediyeler var tabi önce hediyeyi sonra tarifedekini kullanıyorsunuz devreden tarifelerde yine öncelik devir olan kullanılıyor,ayrıca GB tı dakikaya çevirebilir veya tam tersi de yapabilirsiniz,şuanda en uygun fiyatları Vodafone vermekte ve afet bölgesinde olanlara çok fazla dakika hediye etti hâlâ da veriyor,çekim gücüde çok iyi.

Mesaj Birleştirildi: Mart 05, 2023, 12:17:03
Oldukça yüksek her konu da olduğu gibi..yetişmekte zorlanıyoruz,kişiye göre işe yaramayan kullanmayacağımız limitleri arttırma yoluyla zam yapılıyor.
Abi devamlı aynı operatör de kalmak malesef fazla ücretlerle karşılaşmak oluyor,bizim ülkede rekabet iş yapıyor,devamlı arayıp taşırım ayrılırım gibi göz dağı vermek gerekiyor,taşıyınca fazla ödeme çıkar diye düşünmeyin taahhüt bitmesine son 29 gün kalasıya taşıyabilirlirsiniz illaki son günü beklemek zorunda değilsiniz,son aydan 1 gün aşağı düşmesi yeterli,eski operatörde kullandığınız gün sayısı kadar ödeme yaparsınız.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 05, 2023, 13:05:54 »
Geçen senenin aynı dönemine göre 3 kattan fazla artmış görünüyor bende. Tokay Bey'in de belirttiği gibi tuhaf limit değişimleriyle. İletişim çağında bu konuya el atılmalı ve makul hale getirilmeli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '13
  • 227 kere teşekkür etti
  • 187 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 05, 2023, 14:54:31 »
Gsm firmaları kendi aralarında güzel bir tekel oluşturmuşlar. Yeni müşterilerine düşük gibi görünen normal fiyatlardan kampanya yapıyorlar. Sonrasında taahhüt bittiğinde yüksek tarifeden devam ettiriyorlar. Bu durumda ya yüksek fiyatı kabul etmek zorunda kalıyorsunuz ya da başka operatörlerin uygun kampanyalarına geçiş yapıyorsunuz. Benim gibi değişim yapmakta zorlananlar yüksek fiyattan dayatma ile devam ediyor. Birde günümüz internet çağı olmasına ve çok fazla telefon görüşmesi yapılmamasına rağmen internet paketlerinde ki kotalar düşük tutulup vatandaşı ya yüksek ücretli pakete yönlendiriyor veya ek internet paketi satıp para tuzağına çekiyorlar. İşin garibi bu düzeni denetleyecek ve bunları hizaya çekecek bir kurum yok. Lafta var ama gerçekte yok maalesef.
Son deprem felaketi gösterdi ki bunların yıllardır düzgün yatırımı da yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 06, 2023, 16:45:13 »
Selam, sizce telefonla iletişim ücretleri ne düzeyde? Bunu, konuşma, internet veya komple paket ücretleri olarak değerlendirebilirsiniz.
İletişim çağında olduğumuzu da ayrıca hatırlamak gerekir.
Mevcut ve yakın geçmişteki ücretlerle de karşılaştırabilirsiniz.

Turkcell :  6 GB internet, 1000 dk her yöne konuşma..........ve diğer ıvır zıvır benim hiç işim olmayan eklentileri. Geçen sene 69 TL iken bu sene taahhüt dönemi bitmeden en iyi ve uygun tarife diye kakaladıkları aynı tarife: 110 TL. Her ay yaklaşık yediğim kazık boyutu %55. Bazen metroda seyahat ederken etrafıma bakıyorum insanlar yer altında da konuşabiliyor. Ama ben Ankara da metroya iner inmez servis yok işareti alıyorum. Acaba diğerleri Truya ile mi konuşuyor :o
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 425 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mart 06, 2023, 17:12:04 »
Bir sonraki aya devretme yok ama dakika veya GB yetmediği zaman mobil uygulama üzerinden çok cüzi fiyatlara dk veya GB alınabiliyor,vodafone da devreden tarifelerde var,ayrıca uygulama üçinde çark çevirme ile haftalık hediyeler var tabi önce hediyeyi sonra tarifedekini kullanıyorsunuz devreden tarifelerde yine öncelik devir olan kullanılıyor,ayrıca GB tı dakikaya çevirebilir veya tam tersi de yapabilirsiniz,şuanda en uygun fiyatları Vodafone vermekte ve afet bölgesinde olanlara çok fazla dakika hediye etti hâlâ da veriyor,çekim gücüde çok iyi.

Mesaj Birleştirildi: Mart 05, 2023, 12:17:03
Abi devamlı aynı operatör de kalmak malesef fazla ücretlerle karşılaşmak oluyor,bizim ülkede rekabet iş yapıyor,devamlı arayıp taşırım ayrılırım gibi göz dağı vermek gerekiyor,taşıyınca fazla ödeme çıkar diye düşünmeyin taahhüt bitmesine son 29 gün kalasıya taşıyabilirlirsiniz illaki son günü beklemek zorunda değilsiniz,son aydan 1 gün aşağı düşmesi yeterli,eski operatörde kullandığınız gün sayısı kadar ödeme yaparsınız.

Umit bey once kendi tarife sonra devreden bakiyeyi kullandiriyorlar.
Onceden devredeni kullaniyorduk diye vodafonu aradim hayir once kendi tarifen sonra devreden diyorlar.ben kampanyaya girerken once devredendi diyorum yanlis biliyorsunuz diyorlar..
Peki neden sikayet varda herkes bu durumdan sikayetci ( Herkes once devredendi diyorlar) diyorum. Durum boyle kime sikayet ediyorsaniz edin diyorlar.
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 06, 2023, 18:40:27 »
Umit bey once kendi tarife sonra devreden bakiyeyi kullandiriyorlar.
Onceden devredeni kullaniyorduk diye vodafonu aradim hayir once kendi tarifen sonra devreden diyorlar.ben kampanyaya girerken once devredendi diyorum yanlis biliyorsunuz diyorlar..
Peki neden sikayet varda herkes bu durumdan sikayetci ( Herkes once devredendi diyorlar) diyorum. Durum boyle kime sikayet ediyorsaniz edin diyorlar.
Normal değil çünkü hediye çarkından alınan dk veya internet önce hediye olan kullanılır,diğer operatörlerde de durum aynıdır devreden bakiye önce kullanılması lazım,uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 425 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mart 06, 2023, 19:30:19 »
Normal değil çünkü hediye çarkından alınan dk veya internet önce hediye olan kullanılır,diğer operatörlerde de durum aynıdır devreden bakiye önce kullanılması lazım,uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Uygulamada once kendi paketimden basliyor. Musteri hizmetlerini ariyorum hatalisiniz diyor..once kendi paketin diyor. Sikayet vardaki itirazlari bile kabul etmiyorlar..
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007