Arkadaşlar yolda giderken mmt şanzıman boşa attı kapat yapıyorsun biraz gidiyor tekrar birinci vitese düşünce araç yine boşa atıyor. Zor bela aracı ustaya götürdüm. Arıza kodu bunda birşey yok diyor. Araç kalsın dedi hala arızayı bulamamış. Böyle birşey hiç başınıza geldi mi? Araçta çoluk çocuk trafikte kaldık böyle bir anda yolda bırakan araç mi olur
Aracın aktivatöründe mekanik olan kısmında burç dağılmış. Dolayısıyla mekanik aksamda olunca hata, hata kodu göstermemiş araç. Aktivatör değişti elektrik motoru ile birlikte ve baskı balatada bitmiş. hepsi değiştikten sonra vites geçişleri vs. normale döndü. Başına böyle birşey gelen olursa bilgisi olsun diye yazmak istedim. Hayırlı Ramazanlar
Aracın aktivatöründe mekanik olan kısmında burç dağılmış. Dolayısıyla mekanik aksamda olunca hata, hata kodu göstermemiş araç. Aktivatör değişti elektrik motoru ile birlikte ve baskı balatada bitmiş. hepsi değiştikten sonra vites geçişleri vs. normale döndü. Başına böyle birşey gelen olursa bilgisi olsun diye yazmak istedim. Hayırlı Ramazanlar
ecu kartınız da değiştimi? değişmedi ise yeni yazılım yoktur ve bir süre sonra yine aynı arızayı verebilir