Gönderen Konu: e210 Corolla plastik aksam yapıştırma yardım lazım  (Okunma sayısı 587 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 36000
  • Model Yılı: '19
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
herkese iyi forumlar e210 kasa corollaya sis farı çevresi krom görünüm parça satın aldım. Ürün plastik, sis farı çerçevesi de plastik parça, aracım dream paket mat gri görünümlü çerçeve var üzerine kapak şeklinde oturacak bir parça aldım. üzerinde 3m çift taraflı bant var ancak güvenmediğim için farklı bir yapıştırma tekniği kullanmak istiyorum. internette mastik, silikon vb ürünlerle alakalı videolar izledim ancak daha önce bu tarz bir uygulama yapmadığım için kararsızım. sağlam olsun istiyorum, sudan, tazyikten etkilenmesin uzun ömürlü olsun istiyorum. Şuan ankarada ikamet ediyorum gün içinde hava 14-16 derece geceleri 0a kadar düşüyor. hangi yapıştırma tekniğiyle işlem yapıp kaç gün bantla sabitlemeliyim bilgisi deneyimi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
FD

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: e210 Corolla plastik aksam yapıştırma yardım lazım
« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2023, 22:51:02 »
Dayson silikon ile yapıştırın geri sökemezsiniz o derece sağlam tutar,bir gün bantlı dursa yeter.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.