0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Direksiyon hemen altında giriş Bluetooth la bağlansak göremezmiyiz arızayı? Satın alsam ? Egzozla alakalı ve D -2 arasındaki performansa bilginiz varmı
Yüksek motorlarda egzoz kurum birikirmiş ve temizlenmesi gerekiyormuş yakıt ve performans için. Bunu ilk kez duydum. Sizin böyle bir bilginiz varmı ?
Araç bilgilerim. Motor ışığı motor revizyondan sonra ortaya çıktı. Yapan kişi oksijen sensördür dedi düzelir dedi. Ancak yeni OBD bağlayınca bu sorunu öğrenmiş oldum. Evet LPG var
LPG komple kapatmam için sigortasını çekmem yeterlimi ? Yoksa kapatma dediğiniz farkli bir olaymı? Eğer sorun LPG de ise gittiğim kişiye afr ayarımı diyeceğim ?
Lpg sisteminiz hayırlı olsun,çok anladığım bir konu değil ama bu yol ayarı,afr ayarı herhalde çok uzmanlık isteyen bir konu,diğer anlayamadığım bir konu ise lpg takılan yer de neden bu ayarlar tam olarak yapılıp teslim edilemiyor? ikinci bir masrafa yol açılıyor.Eğer bahsettiğiniz usta olmasa lpg ile araç kullanmak sıkıntılı bir durum.
Araçta tekleme yada sabahları zor çalışma yoksa sadece akü yanındaki sigortayı çıkarın ve akü eksi kutup başını sökün yarım saat kadar bekleyin geri takıp aracı sadece benzinde bir kaç gün devirli kullanın,sonrasında afr ayarı yaptırın ama bölgenizde bu ayarı yapacak kişi varmıdır bilmiyorum benim bildiğim Antalya'da Volkan öztokmak var işinde profesyonel dir devamlı rota belirleyip geziyor bende daha yeni LPG taktırdım malesef devamlı arıza ışığı yaktı en sonunda volkan ayarını yaptı kurtuldum,Volkan ÖZTOKMAK TLF. 05342434468 kendisine yazın bölgenize geldiği zaman bilgilendirme yapıyor.
Arabamda tekleme yada sabahları zor çalışma durumum yok. Dediğiniz gibi denicem. Peki bu ne enjektör temizleme koymak gereklimi ?
Koyarsan daha iyi olur.