0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca yumuşak lastik takmak virajlarda tutunmanızıda azaltıcaktır. sesi azaltıam derken yol tutuşundan fedakarlık vermeyin bence
Mesut hocam, tam tersine yumuşak lastik yola daha iyi yapışacağı için yol tutuşu arttırır diye biliyorum ben. Ama tabi ki daha çabuk yıpranacaktır.
selam arkadaşlar; bu ön taraftan gelen seslerin biraz da lastiğe bağlı olduğunu söylüyor arkadaşlar. hangi lastik bu olaya katkı sağlar. sizce?
Ali bey merhabalar; sıfırlıyordan kastım hiç lastik yada yol sesini duymuyorum.Ki bunu değişimden sonra anında hissetim. Gerçi önceki lastikte bridgestone idi ama yol ve lastik sesi rahatsızlık veriyordu.Bu lastik sanki yolun 5 cm üstünden gidiyor gibi.yol tutuş çok iyi.virajlarda bile birşeylerin iyi olduğunu farkediyorsunuz.Tabiki bunlar benim gözlemim.Psikolojik etki değil.Ayrıca dün bir arkadaşa da özellikle arabayı verdim o kullandı.inanın arkadaş bile hayran kaldı. bu arada ben demiyorumki dünyanın en iyi lastiği.Ama 1991 den den beri araba sahibiyim inanın bugüne kadar böyle rahatlık görmedim.gerçi araba toyota olunca mutlaka lastik ve araba birbirinden elektrik almışta olabilir. Tabiki başka görüşlere de saygım var.