0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle depremden dolayı tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Allah yardımcımız olsun.Stingo firmasını bilmiyorum fakat. Verso aracıma universal kılıflar olmadığı için Otom markasından özel dikim kılıf sipariş vermiştim. Versonun arka koltuklar bağımsız - 7. koltukarı küçük boylu olmasına rağmen başlıklarına kadar tam oturmuştu. milim milim ölçülerek yapılmış resmen. 85 bin km boyunca tay tüyü denilen kısımlarında da derisinde de dikişlerinde de en ufak bi yıpranma olamamıştı. takan, yıkayan, oturan Herkeste beğeniyordu. 2016 yılında koltuklar bağımısız ve 7 koltuk olmasına rağmen 50 TL ye taktırmıştım.Mevcut corollalarıma otom markasından memnun kaldığım için universal olanlardan pearl serisi aldım. Takan aksesuarcı kendi de kılıf satmasına rağmen hayran kalmıştı. Aracıma binen arkdaşlarım da birer birer sipariş verdiler aynı seriyi. Yalnızca arka başlıklar bi tık büyük gelmişti onu da aksusarcı takarken cengelliyle ayarladıBirisini yazın 125 TL ye birini de 3 ay önce 150 TL ye taktırdım.
Ankara da nereye taktırdınız?
Ankarada değil, Kırıkkalede taktırdım. Bildiğiniz eli yüzü düzgün aksesuarcı varsa onlar kolayca takarlar. Arka koltukların sırt kısımları biraz zorluyor sadece harici vaktiniz varsa kendiniz dahi kolayca yapabilirsiniz.
Önder bey, muhtemelen daha önceki konuyu ben açmış olabilirim yada yorum yazmış olabilirim. Yaklaşık 1 yıl oldu diye hatırlıyorum. 1600 TL ye yaptırmıştım o zaman. Hem otomstore firmasından hem de stingo firmasından koltuk tasarlamıştım web sitesi üzerinden ve birbirine yakın fiyatları vardı. Stingo yu seçmemdeki amaç montaj hizmeti bedava idi. Genelde tüm şehirlerde anlaşmalı döşemecileri var. Kargo geldikten sonra o firmaya giderek ücretsiz olarak montajını yaptırabiliyorsunuz. Ben de siyah kumaş koltuklarımın çok toz ve kirlenmesinden muzdarip olduğum için tamamen deri şeklinde yaptırdım. Çok güzel oldu, sanki orjinal döşeme gibi. Arka koltuklar orjinaline uygun olarak 2+1 şeklinde ve ayrıca orta kolçak için de döşeme mevcut. Ben memnunum, tavsiye ederim.Arkada kolçak/bardaklık da varsa orası da açık fermuarlı şekilde gönderiyorlar. Kısaca aracınızın orjinalinde ne varsa uygun şekilde yapıyorlar.
Osman Bey merhaba,Açıkçası Ben de Stingo firmasının ürünlerini beğendim. Zaten Otomstore firmasının internet sitesi bayağı sorunlu. Sipariş oluşturmak neredeyse imkansız gibi. Daha önce Stingo ile görüştüğümde yanlış hatırlamıyorsam bana illerde montaj hizmeti veren yerleri olmadığını söylemişlerdi. Bugün tekrar arayıp teyit edeceğim. Teşekkürler.
Yaptırmak istediğiniz orijinal koltuğun üstüne temiz tam oturan bir kılıf takmak mı? Yoksa orijinal döşemesi gibi eski döşemenin soyulup yerine yeni döşeme dikilip koltukların kaplanması mı? İki durumun işçiliği birbirinden farklı. Muhtemelen orijinal gibi döşeme yapılması biraz daha işçilik gerektiren ve maliyetli bir iş olacaktır. Yukarıda bahsedilen firma tam uyumlu giydirme koltuk kılıfı yapıyor anladığım kadarıyla. Bunu eli yatkın kişiler kendi takabileceği gibi herhangi bir aksesuarcı veya döşemeci fazla işçilik almadan (tahminim 300-500tl gibi) yapacaklardır diye düşünüyorum.
Erhan beyOrijinal deri koltukların üzerine maalesef kılıf takılamıyormuş. Kayma yapar dediler kime sorduysam. Yapılacak olan tek şey kaldı. Üzerindeki deri olan döşemeyi komple söktürüp bire bir yarı deri yarı kumaş döşeme yaptırmak. Bunun da maliyeti 6-7 bin lira arasında oynuyor. Aracı satma fikrini tam olarak aklımdan çıkarırsam yaptıracağım.
Hayırlı olsun öncelikle Önder bey. Bence orjinal renk diye takılmayın. İçinize hangi renk siniyorsa alın geçin.