Herkese merhaba arkadaşlar, Corolla aracımızı 2021 1.5 dynamic benzinli kasayı 55 binde yeni aldım. Araçta 1000 km yaptım ve direksiyonda havalar soğumaya başlayınca bozuk cd sesi çıktığını farkettim. Forumda da benzer sorunlarla karşılaşan arkadaşların yazılarını okudum ve 2 gün önce Çekmeköy ALJ Toyota yetkili servise garanti kapsamında direksiyon kolonu değişim için başvurdum aracımı bıraktım.
Bugün aradığımda aracı günde 3 defa teste çıktıklarını ve ses gelmediğini bildirdiler. Ben özellikle sesin nasıl ve ne şartlarda çıktığını belirtmeme rağmen iddialar bu yönde. Ayrıca aracı alırlarken de 1 hafta ve daha fazla süreyi bulabileceğini, toyota genel merkez ile canlı bağlantıda da sesi kanıtlayarak değişimin gerçekleşeceğini belirttiler.
Öncelikle şunu belirteyim 2023 yani son çıkan kasada bu problemin olmadığını ve onun direksiyon kolonunu takacaklarını bildirdiler. Bir diğer husus ise bu parçanın şu anda 15 bin tl üzerinde olduğunu öğrendim. Ben servisi sıkıştırmaya devam edeceğim ve konudan sizleri de bilgilendireceğim. Bu arada sesin videolarını çektiğim halde kabul etmiyorlar ve sizlerle de paylaşacağım. Eğer herhangi bir işlem yapılmaz ise bu işi twitter ve youtube üzerinden çektiğim videoları toyotayı etiketleyip konunun üzerine gitmeyi ve marka yönetimlerini daha iyi hale getirmelerini sağlamak üzere sonlandırmayı planlıyorum.
https://www.youtube.com/shorts/TTDUr5wVdss