0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E 12 kasalara led far olur mu?( Karsidakini tahatsiz etmeyecek sekilde)
Selamlar herkese. 2021 Corolla hibrit aracıma Photon Ultimate HIR2 9012 Led Headlıght 9500 Lumens 4 Plus taktım. Aydınlatması gayet iyi fakat sol fardan sanki pervanenin metal bir şeye sürtünmesi ya da kablodan çıkan kıvılcım gibi ses geliyor ara ara. Özellikle yavaş giderken duyuluyor. Sebebi nedir bilgisi olan var mıdır?
Ampülün arkasında fan var. Muhtemelen bir yere sürtüyor. Kontrol edin. Farlarınızı ayarlayın arkadaşlar. Artık sis farında led kullananlara, merceksiz led kullananlara uzun farları yakarak gidiyorum. Delirdim çünkü karadenizde.
Merhaba arkadaşlar, 2014 corolla aracıma photon ultımate led far uygulamıştım ve sonuçtan oldukça memnundum aracımı sattım. 2021 Model corolla araç satın aldım şimdi bu aracıma da led uygulamak istiyorum Photon Milestone HIR2 9012 Katana Edition serisinin nette stokları bulunmuyor. Ürünü nereden temin edebilirim veya hangi ürünü alırsam memnun kalırım, teşekkürler.
yaklaşık 6 aydır ben de bekliyordum gelmesini bir türlü gelmemişti acaba bu ürün mü aldığınız?https://www.hepsiburada.com/photon-ultimate-hir2-9012-led-xenon-9500-lumen-3-plus-pm-HB000012SYBV