0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba 2006 model 1.6 benzin lpg aracım araç ısısı 90 dereceye geliyor fakat manuel klima 4 de olmasına ragmen sıcak üflemiyor ılık üflüyor sorun ne olabilir acaba
Kolirfer musluğunun motoru sıkışmışmıştır tam açmıyor olabilir,diğer ihtimal de...
merhaba,Petek tıkalıymıs temizlettim şuan çok iyi efsana bir sıcak üflüyor ama bakacagım eger yine aynısı olur ise değiştirirecegim petek i
Petek temizliği yaptırmanız iyi olmuş peteğin yeğane tıkanma nedeni araca su eksilmelerinde antifiriz yerine çeşme suyu koymaktan sebep tıkanıyor zamanla çamurlaşma ve kireçleme yapıyor . 8 yıl e12 kasaya bindim su azalması buharlaşma veya lpg sistemi kaynaklı su eksilmeleri olduğunda hep kırmızı antifriz ile tamamlamasını yaptım ve de bu süre zarfında ne tıkanma ne sıcaklıkta eksilme hiçbir sorun yaşamadım ev almak için sattığım da bile son bakımını 2 ay önce yaptırmıştım antifriz ölçtürdüğümde -50 ve üzeri denmişti . Size naçizane tavsiyem motor suyunu komple boşalttırıp organik kaliteli kırmızı antifriz koydurmanız antifriz koydurmadan radyatörü ve yedek su tankını mutlaka yıkatın içinden pislik kalmasın . Hem motor su sirkülasyon hattınız da kireçlenme pas kir varsa çözer ve açar tertemiz olur hem de radyatörleriniz varsa tıkanıklık açılır tertemiz olur .Sonra gönül rahatlığı ile binebilirsiniz