0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun,stepnenin olması avantaj,1680 kg ağırlık ruhsatta mı yazıyor? 1540 kg olmalı diye hatırlıyorum,o zaman tabii ki 7.5 litre yakması normal hem de otomatik.
maşallah çok güzel bir geçiş olmuş. süper bir araç kendisi Fordda ekrandan video izlemeden tutun da sesli komuta kadar hepsi eklenebiliyor. Bursada ustam yapıyor. siz de yapabilirsiniz araştırıp
7 ayda 7000 km yaparak, Mondeo ile iyice kaynaştım. Eşimin SUV baskısı hala devam ediyor gerçi😃 ilk kazamı da bu araçla yapmış oldum. sağ ön çamurluk değişti ve ön kapı boyandı maalesef, neyseki kaputta farda sıkıntı oluşmadı. Benzin deposunu son zamdan önce fulledim, 5300 km de 52 lt benzin tüketmişim. LPG yakışı da araç ortalama tüketiminin %15 fazlası şeklinde gerçekleşiyor. Uzun yolda 8.5-9 Lt LPG tüketimi oluştu, benzini de ekleyince maliyet artıyor haliyle.Trim sesi vs. olumsuz bir husus oluşmadı bu süreçte. klima ve müzik sistemi performansını çok beğeniyorum. Araç 3 kez servise girmiş olmasına rağmen multimedya ve navigasyon sistemi güncellenmemiş, onu da yurt dışı forumlar sayesinde öğrenerek hallettim. Konuyu güncellemeyle devam