0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Gündüz farlarının ilk önce ampüllerini kontrol etmeniz lazım (T20 21/5 watt çift duy halojen) eger ampüller patlaksa kaş ledlerde yanmaz.Ampülleri değiştirdiğinizde gündüz farı ve kaş ledlerin yandığından emin olun daha sonra ledlere geçebilirsiniz yanlız ledler direk takmayın yanmaz arıza giderici direnç takmanız gerekir bağlantı şekli ve photon ampül linki için yardımcı oluruz.Uzun kısa ve sis ampülleriniz h11 kaliteli bir led takarsanız farkı görürsünüz(photon milestone kısalarsa sis ve uzunlardada farklı ucuz bir marka olabilir) Aracınızdaki ampğl tipleri. -Ön Kısalar H11Uzunlar H9 veya (H11 da oluyor)Sisler H16 veya (H11 da oluyor)Sinyaller T20 7440Gündüz farı T20 744321/5 w-----------------------------------Arka aydınlatmaSinyal PY21WGeri vites T15 Sisler T20 Plaka T10 İç aydınlatma T10 Bagaj içi Sofit 36 mmMakyaj aynası T10Kapı içleri Sofit 36 mmLpg olayına gelince araç durduğu yerde lpg ayarı yapılan yerden kaçın yolda ayar yapılırsa (afr en iyi tercih) hiç bir probleminiz kalmaz ben 9 senedir lpg li kullanıyorum arıza ışığının yandığını görmedim.
Cavit bey daha net fikirler verecek tir ama bende yazayım,Öncelikle aracınız hayırlı olsun,Farlar malesef biraz sıkıntılı özellikle gündüz ledleri sorun çıkarıyor,aydınlatma konusuna gelecek olursak,bu kasada mercekler kararma yapıyor sökülüp yenilenmekten başka çaresi yok sadece ampul değişimi ile düzelmiyor, sosyal medyada yayın yapan bir kaç kişi var işi profesyonel yaptıklarını anlatıyorlar,hatta mercekleri Mercedes merceği ile değiştirenler de mevcut,LPG konusu ayrı bir uzmanlık alanı bu araçta afr ayarı ve lpg tesisatı mükemmel olmak zorunda yoksa arıza lambası yakar ve çeşitli arızalar verir,en belirgin olanı sizinde başınıza gelen el freni sorunu iyi bir afr ayarı yapılırsa sorun çözülür AFR VOLKAN BEY:+905342434468Kendisi ile görüşün bölgenize ne zaman geleceğini söyler gelmeden önce haberdar eder,işinde profesyonel dir.
Ankarada afr için Akif tezel 0 542 409 04 89 veya serkan acıköz 05067852697 irtibat kurabilirsiniz ikiside işinin ehlidir.Gündüz farının ilk önce halojen ampüllerini değiştirip far devresinin sağlam olduğundan emin olun daha sonra lede geçmenizde bağlantı şekli led ampül ve direnç linklerini paylaşırız