Gönderen Konu: Toyota Multimedya Teyp Bozuldu  (Okunma sayısı 1151 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Toyota Multimedya Teyp Bozuldu
« : Ocak 07, 2023, 14:10:38 »
Herkese merhabalar 2 yıldır 2015 model premium kasa Corolla sahibiyiz. Durduk yere aracın dokunmatik teybi kontak kapalı iken kendiliğinden açılmaya başladı ve kapanmadığı için aküyü bitirdi.(ilk akü mefta oldu ve yeni takılan ikincinin de şarjını yedi) Obd den tablete bağlayınca teyp kodunda bir hata kodu görüldü ve teyp in komut almadığı söylendi. Bir çok teyp ustası direk değişim olması gerektiğini ifade etti yeni bir multimedya ile bu teybin muadili bir ürün almayı düşünüyorum öneriniz nedir. Bir kaç yerden fiyat aldım hepsi android ve tuşsuz 10 inç onlarda sanki Şahin'e konulmuş teyp gibi duruyor. Orijinal düğmeli olanlar internette var ama emin olamadım. Bu sorun için servise gitmem mantıklı olur mu güncelleme cd si ile belki çözülür dendi sizin fikriniz nedir değerli üyeler... Son olarak bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu...

Toyota Club Türkiye

Toyota Multimedya Teyp Bozuldu
« : Ocak 07, 2023, 14:10:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Multimedya Teyp Bozuldu
« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2023, 17:11:33 »
Formda konusu var oradan bakıp güncelleme yapmaya çalışın sorun düzelmezse servisten yardım alırsınız son çare değiştirmek olacaktır.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 07, 2023, 17:38:27 »
Merhabalar link atabilir misiniz? Yeni üyeyim bulamadım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 07, 2023, 18:04:32 »
Güncelleme yapılacak modeller arasında mı acaba ? önce buna bir bakmak lazım. O dönemde satılan araçlarda dışarıdan orjinal olmayan teypler takılmıştı. necwox gibi bir marka olabilir. Çok kaliteli olmayabilir.

Bence öncelikle eski teyp tamircilerine götürün, açıp kontrol etsinler. Belki lehim yazılım ile kurtarırlar. Diğer türlü eskisi gibi tamiri mümkün olan şeyler değiller.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 07, 2023, 20:18:29 »
Hiçbir fikrim yok navigasyon yüklenebilen model. Tamircilerde uzun iş diye hiç yanaşmıyor kolay para peşine düşmüşler. Servisten de olumsuz cevap alırsam android bir marka alacağım.