0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bilindiği üzere benim yeni sayılabilecek 2001 bir civicim var. Bu gün bu canavarın triger kayışı,bilyesi ve 90000 bakımı yapıldı. 600 lira pek bir ağır geldi yaa... Soğuk su içtim ama bir fayda etmedi başka önerisi olan var mı bir de arkadarlar benim bu canavarın rot başı ne kadar, orijinali hangi marka, bir bilen varsa söyleyebilir mi? Servis bana çok anormal bir fiyat verdi bende dışarıda yaptırmayı düşünüyorum hele bu 600 liradan sonra bir daha servise uğramayı hiç düşünmüyorum. En azından orjinal parçayı uygun bir fiyata tedarik edip dışarıda yaptırmak istiyorum.
murat bey sizin anlattıklarınızdan sonra bana susmak düşer...yani triger harici bir parça olsaydı bende servise uğramayacaktım malum triger deyince insan ister istemez çekiniyor kendini güvende hissetmek istiyor. servise sordum 300-350 arası triger setinin değişimi işçiliğiyle beraber olur dediler banada makul geldi. ben hatayı sadece triger seti değiştirme olarak aracı servise sokmayıp 90000 bakım olarak sokmakla yaptım.geçmiş olsun buda bana kapak oldu bundan sonra böyle hatalar yapmayız.
Sikayetlenmezseniz, fiyat düsmüyor. Onu demek istedim.