0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forumda birçok konu var bununla ilgili. Herkes aynı şeyden şikayetçi ama motorun kendi özelliği olduğu düşme ve titremenin normal olduğu söyleniyor Bugün sanayide bir usta 6 devirin altına düşen 2 arabada (araçlar corolla E12)bu sorunu çözdüm dedi. Yaptığı işlem şu gaz kelebeğinin açılıp kapanan kapağına ince iğne uçlu matkapla delik aciyorum rolanti 800-900 arasında duruyor dedi.Gerekçesi ve açıklaması mantıklı.Bu konuda ne düşünürsünüz. Düzelebilir mi bu şekilde.Motorun orijinal verileri bozulduğu için bir sorun doğurur mu?Teşekkür ederim.
aracınızda LPG var mı, varsa AFR ayarı yapılarak titremeyi geçirebilrisiniz.Titremeyi benzinde yapıyorsa gaz kelebeği temizliği önerilir.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 02, 2023, 12:08:06bu Titreme motorun kendi özelliği falan değil, 2016 dan beri kullanıyorum, ilk yıl dalgalanmalar vardı LPG ayarlarının nasıl yapıldığını öğrendim artık kendim AFR'li ayar yapıyorum, artık rolantide hiçbir dalgalanma yapmıyor.
Araca gunduz fari taktirsak?Hem rolanti duzelir hem gunduzleri dikkat ceker..
Evet zaten bir dönem (gündüz farlarının olmadığı dönemde) parklar açık kalması için kamu spotu yayınlar vs yapılmıştı.
Afr ayarı bütün sıralı sistem LPG kitleri ne yapılır ama işin üstadını bulmak lazım öyle herkes yapamaz,bazıları yapıyorum diye leptop kucağında yola çıkar ama beceremez işin üstadlarından biri Volkan öztokmak'tır rota oluşturarak memleketin her köşesine gidiyor,+905342434468 numarasından WhatsApp üzerinden msj atın bölgenizi belirtin sizi varsa bölgenizdeki gruba ekler geleceği zaman grup üzerinden bilgilendirme yapar (grup üyelere kapalı yorum yapılmaz öncesinde kendisi açar) benim araçlarının hepsine kendisi ayar yapar çok memnunum.
İlk defa duydum ilginc.Geldiğine göre el emeği masrafı çok olur o halde gerçi isinij hakkını yapıyorsa helaldir Normalde hangi memlekette yaşıyor.