Gönderen Konu: Klima sadece yüzüme vuruyor, ön cama ya da ayaklara vurmuyor  (Okunma sayısı 1468 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Herkese merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim. 2008 Corollama ekran taktırdım ve uzun yola çıktım. Uzun yolda klimayı devreye sokmak istedim ayaklarım usumustu ama biraz zor döndürdüm yonlendirirken eskisinden biraz zor dönüyordu klimayi nereye yönlendirecegimiz şey. Biraz zorladım sonra rahat dönmeye başladı ama sadece yüzüme ve sağ sol aynalar kısmına klima vuruyor. Yani ayaklara ya da ön cama klima vurmuyor. Sanırım ekran taktırdım Tan sonra o kısım klima değiştirme yerine baskı yaptı zorladı. Dün ön paneli soktum acaba dönüyor mu yoksa boşa mı dönüyor diye normal şekilde sağa sola dönüyor. Ne yapmam lazım kendi imkanlarimla halledebilir miyim? İnternetten araştırdığımda yönlendirme motoru ya da halat vs sorun var diyorlar ama halatla alakası yok sadece o en soldaki ayaklara ön cama ayarlama yerinde sorun yok klima aktif sorunsuz çalışmakta sıcak ve soğuk sadece yön olarak değişmiyor yüzume ve yan camlara yerinde takılı kalmış gibi sağa sola cevirdigimde ön cama ve ayaklara herhangi bir işlev yok. Kış geliyor ve araç akşamları çok buhar yapıyor görüşüm çok azalıyor yardımlarınızı bekliyorum

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Klima sadece yüzüme vuruyor, ön cama ya da ayaklara vurmuyor
« Yanıtla #1 : Ocak 05, 2023, 02:15:04 »
Araç nedir ondan da bahsetseydiniz biraz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.