0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alt muhafaza genel orijinalinde mi yok benim arabada bir şekilde çıkarılmış mi onu öğrenmek istiyorum.Rolanti bir arkadaş polen filtresinden oluyor değiştir düzelir dedi ama bilemedim.
Resim alıntıdır.Teyb çerçevesi ve göğüs arasında sağ tarafında bir miktar boşluk bende de oluşmuş sanırım normal değil.Çerçeve mi kırık acaba bastirdim ama aradaki boşluk esnek kapanmıyor.Bir diğer soru Yağmur sensörü nasıl aktif edilir.
Hararet bu seviyede normal mi?Ae101 gli araçta ortadan bir milim oynamazdi.Üzü yoldan geldim şehir içine girdim trafik normaldi.Bir sorun mu var acaba...
Nerede ikamet ediyorsunuz?Bulunduğunuz bölgede Toyota dan anlayan usta varsa ona gidin daha uygun fiyata çıkar ama yağı araştırın ona göre alın,piyasada sahte yağ çok fazla,hararet göstergesi de normal değil elektriksel bir sorunda olabilir,iyi bir elektrikçi ile kontrol edin bu araçların tesisatı eski olduğu için şase sorunu veya soket sorunu olabiliyor.
Yağı motül 10/40 6100 almayı düşünüyorum.Daha önce 10/40 kullanılmış. Bu yağı 425.000 km aracimda kullanılıyordum çok kaliteli ben çok memnundum.İkamet Kahramanmaraş/Malatya karışık.İyi ustalar var evet.Filtre ne önerirsiniz. Yağ,polen,hava...Hararet göstergesi bir daha yapmadı ama yapmayacağı anlamına gelmez tabi ilk fırsat bulduğumda elektrikciye gideceğim o aklımda.
Toyota severler araçla ilgili iki sorum var.Birincisi vites topuzu. Vites topuzu araçtan araca farklı örneğin benimki siyah deri.Bazı araçlarda nikelelanj şeklinde parlak metalimsi kaplama var.Bu farklilik neden opsiyonel bir durum mu olmuş zamanında acaba?İkinci sorum şoför cam açıp kapama çocuk kilidi düğmesi basıldığı zaman tekrarr yukarı kalkmıyor,3-5 defa sert hamleler sonucunda kalkıyor. Tırnak mi kırılmış ya da pas vs mi. Bilemiyorum ince bir şeyle yukarı kaldirsam düğme gelir mi sökmedigim için riske girmek istemedim.Teşekkürler