0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben iki logosuz panjurumuda kendim yapmıştım, öncekinde macun, boyada vardı onuda kaportacıyla beraber yaptık, spiral varsa bence biraz el emeği ile rahatça yapabilirsiniz... şimdiden kolay gelsin
ben sanayıde yaptırdım basında durdum nasıl yapıldıgını ogrendım.yanları kesıyoruz zımpara ardından macun ,astar ve boya...telı ıse guzelce kesınce sılıkon ıle tutturdum yuzeyı ıyı temızlersenız sılıkon cok guzel tutuyor fakat arkadan yapcaksınız.
Aynilarini toptan 1-2 Lira'ya alip ebay'de panjur kiti diye 20-30 dolara satiyorlar.Kaportacilar bunlardan panjur yapinca 70-80 Lira istiyorlar. Isin ozelligi ve bana gore guzelligi kendim yapmak istemem. Uydurma kelimesini orijinal olmayan anlaminda kullandim(aynen Ceyhun kardesin orijinal olmayan spoileri gibi), herhangi bir negatif anlami yok. ahmet abi süpersin ya bu arada abiminde selamı var size
Aleykumselam Burak, sen de abine selam soyle
Burak, onceden hic elimi degdirmezdim bu tur islere, ehliyetimi alali bir sene olmadi daha, bakayim yagi, filtreyi degistirebilir miyim derken, eski kasa Corolla'nin musteri odakli olmasinin da yardimiyla, far ampullerini falan degistirdim, farlari temizledim, buji ve kalblolarini degistirdim vs.Bu islerden anlamam saniyordum, ama anlamayacak bir sey yokmus, hem de ugrasmasi zevkli.Simdi de kaportaya el atiyoruz bakalim Elimizde kalmasin da... Boya atinca resimleri de ekleyecegim insallah.