0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, bu servisin taktığı ön arka park sensöründe araç geri vitesteyken ön park sensörü de devre de oluyor mu ? Servisi aradığımda sadece D ye alınca ön park sensörü devreye girer dedi ama youtube videolarında geri viteste de çalışan videolar gördüm. Serviste taktıran varsa bilgi verebilir mi ?Birde LCD ekran olmayan ön park sensörlerinde de aynı durum geçerli mi ? Geri viteste hem önden hem arkadan ses gelir mi ?
Benim aracımda ön arka lcd ekranlı sensör mevcut. Bugün park ederken denedim, ses çıkmıyor fakat yakınlık ölçmeye ve sensörün işareti yanıp sönmeye devam ediyor.
Memnun musunuz, tavsiye eder misiniz ? Arka sensör taktıracağım ama öne pek emin olamadım.
Taktırmışken ön arka takılmalı,Corolla'yı aldığımızda arka park sensörü hediye kapsamındaydı,üzerine para verip ön arka taktırdık,küçük bir ekranı vardı,geri viteste gelirken hem ekrandan görünüyordu,hem de sensörün küçük ekranından santimine kadar gösteriyordu,en son daha yüksek sesle sürekli örterek büyük P harfi çıkıyordu,öne giderken ve dönüşlerde ışığı yanıyor çok yaklaşırsanız hemen ötüyordu,çok faydalı oldu,hiç tamponları çizdirmedim,İzmir Borovalı'da takılmıştı,6-7 ay sonra fazladan ötüyordu,Ankara' Efe'de 2 yıl garantili olduğu için ücretsiz değiştirildi,emin değilim ama marka Cenmax olmalı.