Gönderen Konu: 2022 COROLLA FLAME PAKET ŞİMŞEK XENON UYGULAMASI  (Okunma sayısı 1035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 1500
  • Model Yılı: '21
2022 COROLLA FLAME PAKET ŞİMŞEK XENON UYGULAMASI
« : Kasım 21, 2022, 17:43:30 »
Merhaba herkese,

Geçtiğimiz hafta 2022 model Corolla satın aldım. Kısa farlarımın sarı renkte olduğunu farkettim. Ankara Ostim'de bulunan Başaran Oto'ya giderek Xenon uygulaması yapıldı. Shark marka 6500 lumen xenon takıldı. 750 tl ücret karşılığında. Aslında amacım Photon taktırmaktı ama Shark'ın Photon'a göre daha iyi olduğu söylenildi. Taktırdıktan sonra yaklaşık 500-600 km yaptım. Özellikle gece yolculuk ettim. Ama ürün beklentimin altında performans verdi. Özellikle selektör yaktığımda eski ampuller daha iyi aydınlatıyor. Bunun sebebi nedendir? Ve önerilerinizi alabilir miyim?

Toyota Club Türkiye

2022 COROLLA FLAME PAKET ŞİMŞEK XENON UYGULAMASI
« : Kasım 21, 2022, 17:43:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '21
  • 35 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: 2022 COROLLA FLAME PAKET ŞİMŞEK XENON UYGULAMASI
« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2022, 18:46:23 »
Sebebi ürünün ve esnafın kalitesizine denk gelmeniz bence.

İade edebiliyorsanız edin bence, üzerinden pek vakit geçmemiş iade alabilirler, photon milestone alın ve gecenizi gündüze çevirin. Aydınlatması çok güzel, hır2 9012 12000 lümen olanları harikulade bir leddir.

Şimşek ve xenon da uyduruk isimler, sırf cafcaflı görünsün diye sanayi tabirleri. Sizin takacağınız ampul led. Düz led :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '18
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 22, 2022, 08:34:37 »
Kısalarda philips led kullanıyorum, görüntüden ziyade ışığı minimum seviyede dağıtması ve karşıdaki aracı rahatsız etmemesi nedeniyle tercih ettim. Duvara doğru deneyimlediğimde baya belirgin bir ufuk çizgisi oluşuyor. Uzunlarda ise bir kaç deneme sonrasında led ampullerden verim alamamam nedeniyle yine orjinal sarı ampule döndüm. Yeni kasada nasıl bilemiyorum ama benim farlarda sellektör yaptığımda kısa uzun birlikte yandığı için beyaz etkisi yine oluşuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 22, 2022, 13:07:58 »
Beyler size yalvarıyorum. Merceksiz farınıza led takmayın. Çok rahatsız ediyorsunuz. Gece gündüz yakıyorsunuz. Arabanız da yüksek ise özellikle led farlar çok göz alıyor, dikkat dağıtıyor ve gözümüze batıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 24, 2022, 12:41:14 »
Beyler size yalvarıyorum. Merceksiz farınıza led takmayın. Çok rahatsız ediyorsunuz. Gece gündüz yakıyorsunuz. Arabanız da yüksek ise özellikle led farlar çok göz alıyor, dikkat dağıtıyor ve gözümüze batıyor.
Ben sağlam bipliyorumm,hatta arkamdan geliyorsa gazdan ayağımı çekip önüme geçmesini bekliyorum sonra ver çoşkuyu,ne yazıkki benim araç orjinal LED far olduğu için çok etkili olmuyor ama içim soğuyor,hele o tofaşlara çakma LED takanlar yokmu beni çıldırtıyor.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.