0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aldığın lastiğin fiyatı nedir ben de michellin düşünüyordum ama fransız olduğundan vazgeçtim.[/quote]selam, 195/60/15 fiyati 135 ytl/lastik verdim. Ilginctir 195/65/15 fiyati 130ytl/lastik.
Arkadaşlar kışlık lastikleri takalı 1 ay oldu ben şunu sormak istiyorum arabadan çıkan diğer lastikleri hangi koşullarda saklamalıyız? Ben balkona attım öyle duruyor bu konuda özel bir saklama şekli var mıdır?[/quote]selam,bildigim kadari ile lastikler kuru bir yerde oda sicakliginda yere bastigi sekilde dikine saklanir yanaklar zarar gormesin diye. yaniliyorsam duzeltin.ben ankara'da bir yer kesfettim. lastik aldigim yerde kislik lastikleri takinca yazliklari sakliyorlar bedavaya (umarim). Yazin belli olacak saklayip saklamadiklari napalim evde yer yok.
Arkadaşlar kışlık lastikleri takalı 1 ay oldu ben şunu sormak istiyorum arabadan çıkan diğer lastikleri hangi koşullarda saklamalıyız? Ben balkona attım öyle duruyor bu konuda özel bir saklama şekli var mıdır?[/quote]Benim yazlıklar lastikçinin depoda duruyor. Güneş görmesin balkonda, varsa bodruma/depoya kaldır derim. Gündüz-gece sıcaklık artış düşüşlerinden lastik hamuru etkilenir diye düşünüyorum.Saygılar...