0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu an Ankaradayım aksaları söktürüp aks tamiri yapan bir yere götürdüm. 3 4 defa balans yapıldı. Poryalarda herhangi bir ses olmadığı için akla getirmediler sanırım. Ön düzende sorun olmadığını soylediler. Aksta normalde sorun olmadığını söylediler.
Tekrar merhaba söylediğiniz ustaya götürdüm kontrolleri yaptı fakat sonuç alamadık. Lastiklere jantlara tekrar baktırdım. Amortisörleri söktürüp kontrol ettirdim. Aksları söküp tekrar kontrol ettiler herhangi birşey çıkmadı. Hızlanınca pek birşey anlaşılmıyor fakat 40 ile 60 km arasında araçta sallanma devam ediyor. Şanzımandan olabileceği söylendi var mı böyle bir ihtimal ?
Bahsi geçen hızlarda aracı boşa aldığınızd ayani şanzumanın boşa çıkardığınızda araçta sallanma var mı ? Eger devam ediyor ise şanzıman ile alakası yok araç özellikle rampa çıkarken ve abi gaz yüklenmelerinden sallama daha belirgin ise . Aks ve sağ sol motor kulaklarına şanzıman takozuna itina ile baktırın . Ankara da iseniz Dörtnal Toyota Sadık ustaya veya Ayberk Japon Hamit ustaya gidin derim .