0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar Osman bey,Sondan başlıyorum,bende kendim uğraşmayı severim ama işi en iyi çözmek en kısa yoldan güvenli şekilde çözmektir,gelelim daha kolay çözmeye,Toyota araçlarda merkezi kilit beyni sürücü tarafında sol ayak dayama yerinin orada bulunur,oradaki kapağı sökerseniz göreceksiniz yada orada yoksa sol kapı içinde ayrı olarak görürsünüz bir kaç kablo kontrolü sonrası kapama ve açma uçlarını bulabilirsiniz, sonrasında yapmanız gereken kapı tesisatı kablo körüğü içinden geçirip motor bölümüne çekmeniz yeterli eski alarm sireninide uygun yere monte ederseniz gerisi kolay ses süresini çözmek içinde uygun bir direnç işinizi görür en önemlisi de sisteme sigorta takmanız gerekir,aslında ses olayını uygun bir role ilede destekleyebilirsiniz.
Ümit bey, aracım Nissan. Ayrıca zaten kapı içinde komut kablolarını da buldum sorun yok. İstediğim sistem de çalışıyor. Bahsettiğiniz gibi kapı körüğünden kabloyu geçirip motor bölümüne aktarma işini kablolu olarak değil de, kablosuz olarak yapabilirmiyim derdindeyim. Bu arada ses süresi için direnç veya uygun bir röleden bahsettiniz. Önerinizi daha net bir şekilde şemayla anlatabilirmisiniz.
Şema ya gerek yok o kadar becerikli değilim ama direnç'i hattın herhan bir yerine veya sirenin oraya bağlarsanız tetik ucundaki bahsettiğiniz artı tetikte 1 saniyelik süreyi kısaltır yükü üzerine alır sirene sadece tek komut gider.
Osman Bey Allahtan işten anlıyorsunuz da her söylenileni yapmıyorsunuz.