Gönderen Konu: AURİS JANT GÖBEĞİ HK  (Okunma sayısı 566 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 115
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
AURİS JANT GÖBEĞİ HK
« : Ekim 12, 2022, 09:44:17 »
Arkadaşlar selamlar, aracımda sol ön jantın göbeği düşmüş sanırım. (Çalınmışta olabilir). Orjinal parçalar olduğu için düşenin yerine de orijinal takmak istiyorum fakat satın alabileceğim bir yer bulamadım. Japon araç aksesuarcılarına baktım, internetten araştırdım ama yok. Hep yan sanayi ürünler var. Nerden temin edebilirim bir fikri olan var mıdır ya?

Teşekkürler

Toyota Club Türkiye

AURİS JANT GÖBEĞİ HK
« : Ekim 12, 2022, 09:44:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: AURİS JANT GÖBEĞİ HK
« Yanıtla #1 : Ekim 12, 2022, 10:20:32 »
Arkadaşlar selamlar, aracımda sol ön jantın göbeği düşmüş sanırım. (Çalınmışta olabilir). Orjinal parçalar olduğu için düşenin yerine de orijinal takmak istiyorum fakat satın alabileceğim bir yer bulamadım. Japon araç aksesuarcılarına baktım, internetten araştırdım ama yok. Hep yan sanayi ürünler var. Nerden temin edebilirim bir fikri olan var mıdır ya?

Teşekkürler
Yan sanayi veya orjinal hepsi ayn,jant göbeği önemli bir parça değil bildiğiniz plastik,en fazla kaplama boyası daha erken soyulur,bölgenizde jant lastik satan yerlerden temin edebilirsiniz,yok illaki orjinal olsun derseniz yetkili servisten alabilirsiniz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 115
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2022, 00:13:37 »
Yan sanayi veya orjinal hepsi ayn,jant göbeği önemli bir parça değil bildiğiniz plastik,en fazla kaplama boyası daha erken soyulur,bölgenizde jant lastik satan yerlerden temin edebilirsiniz,yok illaki orjinal olsun derseniz yetkili servisten alabilirsiniz.

Yan sanayi takmaya takarım da aynı ton aynı şekle sahip yok. Parlak vs. değişik açık kapalı tonlar var. Cvp için teşekkürler  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 13, 2022, 00:51:33 »
Yan sanayi takmaya takarım da aynı ton aynı şekle sahip yok. Parlak vs. değişik açık kapalı tonlar var. Cvp için teşekkürler  :tamam:
O zaman 4 tane yan sanayi alıp orijinalleri bağaja kaldıracaksınız daha sonra bir tane orjinal geçerse elinze tekrar takarsınız,yada çıkmacıları dolaşmak lazım.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.