0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba. Aracım 2005 corolla hb. Birkaç aydır arabanın kasa tarafındaki fitillerine çözüm arıyorum. İnternette satılan ithal fitiller var araca özel ancak hangisine alıcı olduysam bunlar sedan için diyorlar. Bendeki orjinal fitiller artık parçalandı ve kapılardan rüzgar sesi geliyor hatta kışın soğuk geliyor.Sedan modeliyle bizim hb modelin kapıları ve kasası çok mu farklı? Sedanın kapısı bizimkinden ne kadar büyük veya küçük olabilir? O kadar fitil var ama bizim kasaya uygun olan yok. Bir de üniversal fitiller var internette satılan ondan aldım toyota özel servise götürdüm adam takmayalım dedi. Bunların kenarında bir çıkıntı yok ya oradan rüzgar sesi gelirmiş. Bir de kapıların kapanmama veya sert kapanma sorunu olurmuş. Zaten benim gittiğim izmir dalay oto pek ilgisiz. İşi biliyorlar ama uğraşmayı sevmiyorlar. Kalorifer peteğim biraz tıkanmış açtırılır diyor yapın diyorum sonra bakarız diyor Fitil için servise fiyat sormak harici pek bir çözüm kalmadı. Onlarda uçuk bir fiyat çekecek. Peki aramızda sanayide satılan fitillerden takıp kullanan var mı? Bu sorun çözülemez birşey mi? Anlamıyorum araba sedan olsa 50 kere almıştım hb olunca çözüm yok.
Şöyle bir ürün var olmazmı acaba.