Gönderen Konu: İPhone Kuyrukları!!!  (Okunma sayısı 947 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Dört Dörtlük Şehir (44) MALATYALI
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '18
  • 217 kere teşekkür etti
  • 318 kere teşekkür edildi
İPhone Kuyrukları!!!
« : Eylül 23, 2022, 18:55:06 »

Yorumsuz veya  Yorum siz...

57 bin TL'lik yeni iPhone'lar için kuyruğa girdiler!

Apple'ın 57.000 TL'lik telefonunu almak için binlerce kişi saatlerce kuyrukta bekledi. iPhone 14 Türkiye’ye gelir gelmez ilk günde stoklar tükendi.

Apple'ın 7 Eylül'de tanıttığı ve 16 Eylül'de ön satışa çıkarılan yeni iPhone modellerinin teslimi başladı. Telefonları teslim almak isteyen müşteriler sabah saatlerinde Apple Store'lar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 30 bin 999 TL ile 57 bin 200 TL arasına değişen fiyatlarla satışa sunulan telefonlar yoğun ilgi gördü.

iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max bugün Türkiye'de satışa çıktı. Satışın ilk gününde Apple Store'larda uzun kuyrukların oluşması dikkat çekti. Yeni iPhone modellerinden almak isteyen vatandaşlar günler öncesinden rezervasyon yaptı.

Rezervasyonlarını oluşturan vatandaşlar gecenin ilk saatlerinden itibaren mağaza önlerinde beklemeye başladı. 30 bin 999 TL ile 57 bin 200 TL arasına değişen fiyatlarla satışa sunulan telefonlar yoğun ilgi gördü.

Telefon almak için erkenden gelen Muammer Aydın, "Yeni modelleri sürekli takip ediyorum. Sabah saat 09.45 gibi geldim. Yaklaşık 3 saatin sonunda telefonu alabildim. Dün akşam lansman sonrasında bir tane aldım ikinciye müsaade etmediler. Bugün ise buraya gelerek eşim için ikinci telefonu aldım" şeklinde konuştu.

Sabah saatlerinde geldiğini ifade eden bir başka vatandaş ise "Yaklaşık 45 dakika bekledim. Çalışan arkadaşlar yardımcı oluyorlar. Her sene ilk çıktığı zaman alıyorum. 1 terabaytlık modelini 57 bin TL'ye aldım" diye konuştu. iPhone 14 Pro Max'in dağıtım tarihleri ise henüz belli değil.

iPHONE TÜRKİYE FİYATLARI

İşte iPhone'ların modeline göre Türkiye satış fiyatları;

iPhone 14 Pro Max'ın başlangıç fiyatı: 43 bin 999 TL

iPhone 14 Pro başlangıç fiyatı: 39 bin 999 TL

iPhone 14 başlangıç fiyatı: 30 bin 999 TL

iPhone 13 başlangıç fiyatı: 24 bin 999 TL

iPhone SE başlangıç fiyatı: 16 bin 999 TL

Kaynak: https://www.memurlar.net/haber/1041834/57-bin-tl-lik-yeni-iphone-lar-icin-kuyruga-girdiler.html

Toyota Club Türkiye

İPhone Kuyrukları!!!
« : Eylül 23, 2022, 18:55:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
Ynt: İPhone Kuyrukları!!!
« Yanıtla #1 : Eylül 23, 2022, 21:16:21 »
Allah akıl fikir versin.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2022, 07:34:10 »
Allah akıl fikir versin.

Apple'ın 57.000 TL'lik telefonunu almak için binlerce kişi saatlerce kuyrukta bekledi. iPhone 14 Türkiye’ye gelir gelmez ilk günde stoklar tükendi!!!

Amin Tokay Abi. Maalesef çok özenti bir milletiz aynı işi gören çok daha uygun telefonlar varken sırf marka diye 57 bin liraya telefon kuyruğuna girenleri görüyoruz maalesef. Allah bilir kuyruktakilerin çoğu yeri geldiğinde Amerikan emperyalizmi ile ilgili mangalda kül bırakmayan ama onların malını almak için sabaha kadar sıra bekleyen ve  asgari ücretle çalışanlardır sonra da kriz var deyip ağlarlar. Allah cümlemizi ıslah etsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 24, 2022, 11:00:34 »
Kutay bey sizi çok iyi anlıyorum hassasiyetiniz konusunda sizi tebrik ediyorum her birey ülkesi konusunda sizin gibi düşünse hiç sorun olmayacak ama şöyle bir ayrıntı var o kuyrukta bekleyenler sırf o telefon yeni diye beklemiyor inanın o telefonların tamamına yakını kullanılmayacak alınacak kutu açılmadan başkalarına kâr ile satılacak bir çoğu bu işi kâr için yapıyor,zannettiğiniz gibi bu ülkede asgari ücretle çalışıpta iPhone son serisini kullanan yok malesef,illaki kullanan düşük gelirli vardır ama son nesilleri değil eski nesilleri kullanıyorlar,bazen babasının durumu orta hallice olup kendiside bekar olan kişiler bir deneme yaparak kullanıyorlardır.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 24, 2022, 12:15:29 »
Şirketi tebrik ediyorum. Daha pahalı yapmalıydı. Zengin çok zengin zaten. 50 bin tl dokunmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 24, 2022, 14:32:01 »
Kutay bey sizi çok iyi anlıyorum hassasiyetiniz konusunda sizi tebrik ediyorum her birey ülkesi konusunda sizin gibi düşünse hiç sorun olmayacak ama şöyle bir ayrıntı var o kuyrukta bekleyenler sırf o telefon yeni diye beklemiyor inanın o telefonların tamamına yakını kullanılmayacak alınacak kutu açılmadan başkalarına kâr ile satılacak bir çoğu bu işi kâr için yapıyor,zannettiğiniz gibi bu ülkede asgari ücretle çalışıpta iPhone son serisini kullanan yok malesef,illaki kullanan düşük gelirli vardır ama son nesilleri değil eski nesilleri kullanıyorlar,bazen babasının durumu orta hallice olup kendiside bekar olan kişiler bir deneme yaparak kullanıyorlardır.

Eyvallah Ümit Bey, çok haklısınız bu işin ticaretini yapanlar da var ama maalesef  kişiliğindeki ezikliği markalarla maskeleyip kapatmaya çalışan milyonlarca  özenti insanlar da yaşıyor ülkemizde bu da acı bir hakikat. ( özentiden uzak, markayı gerçekten severek alıp kullanan arkadaşları bu yorumun dışında tutuyorum ve tercihlerine saygı duyuyorum. Benim sözüm 3 kazanıp, 5 harcayan sonradan görme özenti eziklere...)

Kaliteli ve uygun ürünü markası ne olursa olsun alır, kullanırım. kim ne der zerre umurumda olmaz. (5 yıldır Sony Xperia kullanıyorum, çok da memnunum. İphone kullanıp aklı sıra telefonumla alay eden sivri zekalının birine kullandığın marka, kamera ve lensini Sony'den alıyor, üstelik  İphone'nun kurucusu Steve Jops, ölmeden önce Sony fabrikalarını gezip incelemeler ve işbirliği hazırlığı yapıyordu deyince önce inanmadı, sonra araştırıp hakikatı öğrenince morarıp kalmıştı. ) 

Bir telefon alıyorsun herkeste aynı zil sesi çalıyor, herkes aynı anda telefonuna bakıyor, bana göre sıradanlık burada başlıyor zaten, sırf buna kalsa yine almam o telefonu. Marka ve moda algısı ile yığınları yönetmek de bir başarı. O yüzden Anıl Bey'in dediği gibi markayı tebrik etmek gerekir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 26, 2022, 09:34:53 »
Yorumsuz veya  Yorum siz...

57 bin TL'lik yeni iPhone'lar için kuyruğa girdiler!

Apple'ın 57.000 TL'lik telefonunu almak için binlerce kişi saatlerce kuyrukta bekledi. iPhone 14 Türkiye’ye gelir gelmez ilk günde stoklar tükendi.

Apple'ın 7 Eylül'de tanıttığı ve 16 Eylül'de ön satışa çıkarılan yeni iPhone modellerinin teslimi başladı. Telefonları teslim almak isteyen müşteriler sabah saatlerinde Apple Store'lar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 30 bin 999 TL ile 57 bin 200 TL arasına değişen fiyatlarla satışa sunulan telefonlar yoğun ilgi gördü.

iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max bugün Türkiye'de satışa çıktı. Satışın ilk gününde Apple Store'larda uzun kuyrukların oluşması dikkat çekti. Yeni iPhone modellerinden almak isteyen vatandaşlar günler öncesinden rezervasyon yaptı.

Rezervasyonlarını oluşturan vatandaşlar gecenin ilk saatlerinden itibaren mağaza önlerinde beklemeye başladı. 30 bin 999 TL ile 57 bin 200 TL arasına değişen fiyatlarla satışa sunulan telefonlar yoğun ilgi gördü.

Telefon almak için erkenden gelen Muammer Aydın, "Yeni modelleri sürekli takip ediyorum. Sabah saat 09.45 gibi geldim. Yaklaşık 3 saatin sonunda telefonu alabildim. Dün akşam lansman sonrasında bir tane aldım ikinciye müsaade etmediler. Bugün ise buraya gelerek eşim için ikinci telefonu aldım" şeklinde konuştu.

Sabah saatlerinde geldiğini ifade eden bir başka vatandaş ise "Yaklaşık 45 dakika bekledim. Çalışan arkadaşlar yardımcı oluyorlar. Her sene ilk çıktığı zaman alıyorum. 1 terabaytlık modelini 57 bin TL'ye aldım" diye konuştu. iPhone 14 Pro Max'in dağıtım tarihleri ise henüz belli değil.

iPHONE TÜRKİYE FİYATLARI

İşte iPhone'ların modeline göre Türkiye satış fiyatları;

iPhone 14 Pro Max'ın başlangıç fiyatı: 43 bin 999 TL

iPhone 14 Pro başlangıç fiyatı: 39 bin 999 TL

iPhone 14 başlangıç fiyatı: 30 bin 999 TL

iPhone 13 başlangıç fiyatı: 24 bin 999 TL

iPhone SE başlangıç fiyatı: 16 bin 999 TL

Kaynak: https://www.memurlar.net/haber/1041834/57-bin-tl-lik-yeni-iphone-lar-icin-kuyruga-girdiler.html

Ben de kuyruğa girecektim ama yaşımdan dolayı uyuyakalmışım. Kaçırdım bu sefer maalesef. Neyse İphone 43 çıkınca daha ihtiyatlı olacağım. :rofl:
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN