Gönderen Konu: Toyota Auris Merkezi Kilit Çalışmıyor.  (Okunma sayısı 761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür etti
Toyota Auris Merkezi Kilit Çalışmıyor.
« : Eylül 21, 2022, 11:09:50 »
Merhabalar, 2008 Toyota Auris Elegant Start Stop Anahtarsız giriş olan aracımda aracım sorunsuz çalışıyor. Kapıyı kapnın kolundaki düğmeden kilitleyip aynı şekilde anahtar yanımda olduğunda elimi kapı koluna soktuğumda açılmaktadır. Ancak kumanda ile aracımı kilitleyemiyorum ve açamıyorum. Yedek anahtarda da aynı sorun mevcut. Anahtarların pillerini de değiştirdim fakat durum değişmedi. Nedeni ve çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz.

Toyota Club Türkiye

Toyota Auris Merkezi Kilit Çalışmıyor.
« : Eylül 21, 2022, 11:09:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Auris Merkezi Kilit Çalışmıyor.
« Yanıtla #1 : Eylül 21, 2022, 13:22:47 »
Merhabalar, 2008 Toyota Auris Elegant Start Stop Anahtarsız giriş olan aracımda aracım sorunsuz çalışıyor. Kapıyı kapnın kolundaki düğmeden kilitleyip aynı şekilde anahtar yanımda olduğunda elimi kapı koluna soktuğumda açılmaktadır. Ancak kumanda ile aracımı kilitleyemiyorum ve açamıyorum. Yedek anahtarda da aynı sorun mevcut. Anahtarların pillerini de değiştirdim fakat durum değişmedi. Nedeni ve çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz.
Servis ile görüşmeniz lazım güncelleme gerekebilir,aynı sorunun tam tersi bizim 2020 corollada var, anahtarsız giriş sistemi hangi kapıya yaklaşılırsa sadece o kapıyı açıyor diğer kapılar kilitli kalıyor manuel olarak açmak zorunda kalıyoruz,diğer türlü kumanda ile açılınca bütün kapılar açılıyor.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.