0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok abi, ne olacak uzaya mı çıkartacak. android aynı özellikte hızda telefonlar var yarı fiyatından da ucuza. Tamamen gösteriş ve tercih meselesi. 2. elinin iyi olması da etki ediyor tabi. Yurtdışına almaya gidecek kadar demeyelim de, 5 yıldızlı otelde tatil fiyatına yurtdışına gidip hazır gitmişken bu telefon da alınabilir fiyata geliyor. En kötü android telefon 10-15 olmuş sonuçta. 2 sene android kullanana kadar 4 sene iphone kullanılırsa yine mantıklı oluyor. 2. el fiyatının düşmemesi de cabası.
Sene başında iphone 11 7.000 ₺ iken şuan 17.000 ₺ iphone ye verilen telefona acıyorum hele bu fiyatlarda S22 kullanıyorum ve iphone den daha iyi kamerası var
Huawei de mi kendi isletim sistemini kullaniyor?
Evet yeni telefonlarında HarmonyOS diye bir işletim sistemini kullanıyor.
O zaman ram i huawei de apple gibi az kullaniyor ve telefona göre old. Kasma olmaz diyebilir miyiz?
Çok yakında (3-5 ay içinde) hepsinin papucunu dama fırlatacak bir marka yeniden giriş yapacak ülkemize. Zamanında ağzı fena yanmıştı Türkiye de. Çinli Lenovo Şirketi markayı satın aldı ve yeniden diriltti. Avrupa da Satışları çok iyi gitmekte. Motorola Razr 2022 ile katlanır telefon konusunda liderliğe oturdu. 3. çeyrekte Türkiye ye getireceğini duyurdu ama mevcut ekonomik ortamda nasıl güvenir bilmem. Samsung Flip 4 de de yaşanan katlanır ekran sorununu Motorola çözmüş. Almanya dan alınmış bir tane inceledim. Gerçekten harika. Şu an Amerika da 850-900 dolar bazında satışta. Ama ülke olarak İphone sevdamız biter mi? Sanmam.
Bizim milletimiz maalesef ki görgüsüz,doyumsuz. Geçen günler de asgari ücret ile çalışan bir arkadaşım kredi çekerek iPhone 13 Pro satın aldı. 36.000 ₺'ye Kendimde Samsung S22 kullanıyorum ve kendisi bana diyor ki Samsung neden alıyorsun ? Çok garip buluyorum açıkçası ben ise 13.000 ₺ ye satın aldım telefonu bizim bir an önce bu gösteriş merakından kurtulmamız şart
Bu fiyata bu telefon yine tutmaz bence. LG de böyle değişik inovasyonlar denerken sonunda battı. Motorola yine tarih olur.
Motorola Razr 2022, şu anda katlanır telefon kategorisinde Dünya da Samsung'u geride bırakmış durumda. Önce nüfus çokluğundan ve arkasındaki şirketin (Lenovo) olmasından dolayı ilk olarak Çin de piyasaya sürdü ve stokları 1 ay süre de eritti. Şimdi çoğu Avrupa ülkesinde satışta. Android işletim sisteminin dezavantajlarını (yavaşlama ve kasma gibi) içinde olan 8. jenerasyon Snapdragon ile aşmış durumda. Katlanır ekranda sorun olabilecek herşeyi halletmişler. Pek tarih olacak gibi durmuyor bence küllerinden yeniden doğmuş sanki.