Gönderen Konu: SERAMİK KAPLAMA  (Okunma sayısı 697 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 25000
  • Model Yılı: '20
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
SERAMİK KAPLAMA
« : Eylül 07, 2022, 00:47:42 »
selam  arkadaşlar  daha yeni 2020 model corolla aldım aracıma seramik kaplama yada folyo kaplama yaptırmayı dusunuyorum .Hangisi mantıklı olur karar veremedim . Bir kaç yerde kulağıma geldi seramik kaplama vb gibi şeyleri toyota bayılerınde yaptırmayın  denıldi.Bu arada komple seramik kaplama toyota  bayısı 3000 tl fiyat verdi .. istanbul avrupa yakasında işinin ehli seramik kaplama  yaptırabileceğim tavsiye edebilecğiniz bir yer var mı şimdiden teşşekürler  :saygi:

Toyota Club Türkiye

SERAMİK KAPLAMA
« : Eylül 07, 2022, 00:47:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: SERAMİK KAPLAMA
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2022, 03:54:36 »
selam  arkadaşlar  daha yeni 2020 model corolla aldım aracıma seramik kaplama yada folyo kaplama yaptırmayı dusunuyorum .Hangisi mantıklı olur karar veremedim . Bir kaç yerde kulağıma geldi seramik kaplama vb gibi şeyleri toyota bayılerınde yaptırmayın  denıldi.Bu arada komple seramik kaplama toyota  bayısı 3000 tl fiyat verdi .. istanbul avrupa yakasında işinin ehli seramik kaplama  yaptırabileceğim tavsiye edebilecğiniz bir yer var mı şimdiden teşşekürler  :saygi:
Gerçek seramik kaplama istiyorsanız işinin ehli tuning garajlarda işlem yapmalısınız yoksa diğerleri mevsimlik ciladan öteye geçmez,iyi iş içinde iyi para isterler,onun yerine şeffaf film uygulaması daha mantıklı olur,ön surata,kaputun ön tarafına ve kapı eşiklerine yapılırsa yeterli gelir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
Ynt: SERAMİK KAPLAMA
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2022, 08:20:41 »
Aracı yıkayın, temizleyin hatta birkaçkez köpürtüp temizleyin.
ürün : https://www.hepsiburada.com/nxt-generation-car-wash-cilali-oto-sampuani-p-OTHRZG-12664

Fırça kullanmadan araba yıkama bezleri ile temizleyip durulayın. Sular arabada kurumadan :

https://www.hepsiburada.com/hibrit-seramik-sprey-wax-p-OTHRZG-17516?magaza=horizon-as

bu ürünü beze sıkıp arabaya sürün.

Bunları kullanmadan önce ben hafif pasta etkili, cila özellikli bir ürün kullandım. oda şu ürün : https://www.hepsiburada.com/auto-glym-ultra-deep-shine-500ml-p-HBV00000AIRQK

Şuan araba haftada bir belki yıkanır belki yıkanmaz ama kirli bile olsa derin bir yansıması var ve temiz gibi duruyor. Sular baloncuk oluyor. Fakat çok ince pasta girmediğimden hareler duruyor. Ben memnunum. Tavsiye ederim.