Gönderen Konu: 170 bin km bakımı hk  (Okunma sayısı 879 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
170 bin km bakımı hk
« : Ağustos 14, 2022, 00:38:51 »
Merhaba
Aracım Toyota corolla 1.6 hb At 170 bin km bakımı 2 ay sonra gelecek bu bakımda yağ ,yağ filitresi , hava filitresi , polen filitresi, sanzıman yağ , v kayısı ve  bilyası , Termostat, devirdaim pompası, buji , 4 adet bobin alıcam daha önce 2 adet arızalanmıştı yan sanayi almıştım 4 adet orjinal alıcam , ön arka disk hiç degiştirmedim 50’bin kmdir kullanıyorum , ön arka fren balatası , el fren balatası , sübab ayarı yaptırıcam , ön amasör kule takozu ses yapıyor onları degişicem , motor kulakları değişicek motor suyu komple değişecek ve fren hidrolik sıvısı değişicek olarak not aldım ben başka yapmam veya değişmem gereken bir şey varmıdır sizce

Toyota Club Türkiye

170 bin km bakımı hk
« : Ağustos 14, 2022, 00:38:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 170 bin km bakımı hk
« Yanıtla #1 : Ağustos 14, 2022, 16:42:05 »
Merhaba
Aracım Toyota corolla 1.6 hb At 170 bin km bakımı 2 ay sonra gelecek bu bakımda yağ ,yağ filitresi , hava filitresi , polen filitresi, sanzıman yağ , v kayısı ve  bilyası , Termostat, devirdaim pompası, buji , 4 adet bobin alıcam daha önce 2 adet arızalanmıştı yan sanayi almıştım 4 adet orjinal alıcam , ön arka disk hiç degiştirmedim 50’bin kmdir kullanıyorum , ön arka fren balatası , el fren balatası , sübab ayarı yaptırıcam , ön amasör kule takozu ses yapıyor onları degişicem , motor kulakları değişicek motor suyu komple değişecek ve fren hidrolik sıvısı değişicek olarak not aldım ben başka yapmam veya değişmem gereken bir şey varmıdır sizce
Gerken herşeyi not almışsınız bir tek bujileri göremedim listede eskiyse bobinlerle birlikte değişmesi iyi olur,bu işlemler için İstanbul'a tem servise gitmenizi tevsiye ederim,hem yedek parça hemde servis hizmetleri var ve herşeyden önemlisi araç hakkında çok donanımlılar,gitmeden önce randevu almanız gerekmektedir isterseniz telefonda parça fiyatlarında sorabilirsiniz,genelde orjinal veya daha kaliteli muadil ürünler kullanıyorlar ama ağırlık orjinal parça.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 148
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2022, 00:07:47 »
Merhaba
Uzun zamandır hayelini kuruyordum sonunda bügün yapabildim
Buji 4 bobin motor yağı filitreler şanzıman yağı sağ ön sağ sol amortisör komple kuleyle değişti
Ön arka disk balata ön takım komple değişti aks tamir edildi külbüratör üst kapak contası  fren yağı komple fren hortumları değişti detaylı alt ve motor yıkama yapıldı

Ön far ve arka stop çalışmıyordu ön far soket erimiş komple iç tesisat yenilendi
Arka stop içinde tabla kısa devreden erimiş onu arıyorum çıkmadıda
Sanırım başka birşey kalmadı bi kapı fitillerim ve komple cam fitillerim kaldı değişmediğim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 141000
  • Model Yılı: '03
  • 112 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2022, 00:26:35 »
Merhaba
Uzun zamandır hayelini kuruyordum sonunda bügün yapabildim
Buji 4 bobin motor yağı filitreler şanzıman yağı sağ ön sağ sol amortisör komple kuleyle değişti
Ön arka disk balata ön takım komple değişti aks tamir edildi külbüratör üst kapak contası  fren yağı komple fren hortumları değişti detaylı alt ve motor yıkama yapıldı

Ön far ve arka stop çalışmıyordu ön far soket erimiş komple iç tesisat yenilendi
Arka stop içinde tabla kısa devreden erimiş onu arıyorum çıkmadıda
Sanırım başka birşey kalmadı bi kapı fitillerim ve komple cam fitillerim kaldı değişmediğim
hayırlı olsun güle güle kullanın. Aldığınız ürünlerin marka ve fiyat bilgilerini girerseniz bizlerede yardımcı olmuş olursunuz.
sonuna kadar toyota...