0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Ümit bey aracın özellikleri gayet güzel güle güle kullanın
Hayırlı olsun ümit bey, kazasız belasız inş. (1.3 multijet olsa diycemde yakıt fiyatları malum,)
Hayırlı olsun Ümit Bey. Tasarım olarak da yerli bir model.
Güzel araba hayırlı olsun Ümit bey. 1.4 atmosferik almışsınız, lpg taktırmazsanız ayıp olur zaten. Ama öncesinde bekleyin, internette 1.4 motorun yağ yaktığıyla alakalı kronik sorunu olduğunu söyleyenler var. Araştırmanızı tavsiye ederim, eğer böyle bir durum varsa motoru garantiden çıkartmamak daha iyi olur.
Güzel araç hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Ümit Bey. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanın İnşAllah.
Hayırlı olsun,ben de yağ yakma konusuna değinecektim ama Mutlu Tekir bey zaten yazmış,diğer forumlarda okuduğum kadarıyla servisler bu şikayetle gelen araca yağ takviyesi yapıp gönderiyorlardı,bir şey yok diyorlardı,diğer düzenlemeleri bilemiyorum ama dexos kalitesinde kaliteli motor yağı kullanıldığında sorun olmadığı da belirtiliyordu,sonuçta siz zaten dikkatlisiniz,iyi günlerde sağlıkla kullanın,yolunuz hep açık olsun.
Ümit Bey hayırlı olsun, tekerine taş değmesin, sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanın
Ümit bey yeni aracınız hayırlı olsun, tekerine taş değmesin, sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanın,
Öncelikle hayırlı olsun. Klimayı otomatiğe aldığınızda içeride ki hava ayarladığınızdan daha soğuksa ısıtma amaçlı ayaklara ve yan taraflara verir. Eğer içeride ki hava ayarladığınız havaya göre sıcaksa da soğutma amaçlı olarak orta taraf ve yanlara verir ayağa vermez. Otomatik klima modunda Ayarladığınız dereceye göre şiddet ve yönleri kendisi ayarlar.
Hayırlo olsun Ümit Bey. İyi günlerede ve kazasız, belasız kullanınız. Selamlar.
Hayırlı olsun Ümit bey. Aracınızı güle güle kullanın. Egea şu piyasada alınabilecek en iyi fiyat performans aracıdır.
hayırlı olsun çok doğru bir karar bence. nasip olur mu bilmem ama ben de sıfır düşünsem ilk egea ya bakarım.