0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
USB'den kaynaklanabilir. Başka bir USB'den deneyin. Eğer ses gelir ise USB'ye format atın.
Maalesef aynı hocam bende öyledir diye düşünüm aynı. Üstelik şarkıyı çalıyır gösteriyor. Erişim problemi yok gibi
müzikçaları resetleyeceksiniz. sigortasını çıkartıp takın, ozaman çalışıyor. müziği de kısık dinleyin ..
Hocam nerden resetleyeceğim? şoför koltuğunun oradaki sigorta kutusundanmı eğer öyleyse ordaki hangi sigortayı takıp çıkaracağım? birde takıp çıkartınca şifre falan istermi?
şifre istemiyor. şoför tarafı sol altta ince uzun bir kutu var. içini açın multimedya için 10 amperlik sigortası olması lazım. onu çıkartıp takacaksınız. Sigorta kutu kapağında hangi sigorta olduğu gösteriliyor..
Hocam onu buldum da hangi sigorta olduğunu bulamadım.Radio var ama sanırım o değil usb için ayrı bir sigorta var sanırım
Radio iş görür. ama garanti olsun derseniz usb yi de çıkarın. karıştırmayın takarken. Ya da daha basiti akü kutup başını söküp 10 dk bekleyin.
usbnin soketini bulamadım hocam. o kutunun üzerindede yazmıyor usb hangisi olduğu?
Usb diye bakmayın zaten radio nunkini çekin yeterli. usb radio teype bağlı.
Valla hocam soketi takıp çıkardım olamdı, akü söküp takıtım yine olmadı bize servis yolu gözüktü. Tahminimce kolçak altındaki usbye kablo takmıştım şarj etmek için. O kabloda kolçak altında ezilmiş ve sanırım ondan kısa devre gibi bişey yaptı. Artık öyle tahmin ediyorum çünkü kablodada ezik vardı
Kolçaktaki USB ile araç göğsündeki USB'nin birbiriyle bağlantısı yok. Göğüsteki USB sadece multimedyaya, kolçaktaki ise sadece çakmaklığa ve varsa kablosuz şarja bağlıdır. Kolçaktaki USB kablosunun vereceği zarar multimedyayı etkilemez. Mutlu Bey'in dediği gibi fabrika ayarı varsa eğer fabrika ayarlarına döndürün. Tahminen usb girişindeki soket tırnakları zedelenmiş veya tozlanmış olabilir. Eğilip içinde bir anormallik olup olmadığına bakın. Hatta iyi bir üfleyin yuvanın içini. Bir ara okul bilgisayarı usb belleği okumuyordu. İyi bir üfleyip takınca okumuştu. Belki düzelir. Selamlar
Hocam tümbunları denedim ancak olay şöyleki usb haricinde telefon bağlayıncada ses gelmiyor. Birde öyle deneyeyim dedim öylede yok yani. Bu durum sanırım yazılımsal fabrika verilerine sıfırlama yok sanırım yada bulamadım.