0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, ilgili bilgili birileri çıkar belki diye konu açmak istedim.65" bir tv almak istiyorum. Aslen istediğim TV Vestel 65Q9900 idi fakat stokta yok. Beklentim görüntü kalitesi, hareketli sahnelerde atlama, titreme vs olmaması, maç izlerken zevk vermeli. Çünkü uzun süreli kullanacağım için olmuşken iyisi olsun istiyorum.Vestel'in daha düşük modellerinde bu tarz sıkıntılar varmış MEMC olmasına rağmen, örneğin 65U9700'de. Samsung'a bakayım diyorum 65AU7000-8000 lerin kalitesi eskisi gibi değil, onlarda da atlama titreme durumları oluyor deniyor. O zaman olmuşken 100 hz qled olsun deyince fiyatlar artıyor 65Q70 ler 19-20 den aşağı değil. Hadi paraya kıyıp alayım desem, samsung yetkili servisten yana sıkıntı yaşayanlar var. Bulutlanma, parlama, ışık sızması sıkıntıları var. 65Q80'lerde bile olabiliyor. Ama öte yandan çok memnun TV'nin üst segmenti diyenler de var.Bu kadar para veresiye kadar Vestel'in 65" oledi al diyor gönlüm ama mantık alma yanma yapar diyor ki lg de 1 senede sıkıntı yaşayanlar var. Bu kadar para verip 3-5 sene sonra bozulursa insanın içine oturur gerçekten. O zaman para vermeyim madem şans işi en azından yerli malı Vestel'in yetkili servisi daha iyi diye düşünüyorum 65Q9900 stokta yok. Regal'in 65R854UQ qled modeli var mantıklı geliyor sonuçta panel olarak 65Q9900 ile aynıdır diye düşünüyorum.Sizin düşünceniz nedir?
Philips markasına hiç baktınız mı? Ben 3 senedir 75inch olanını kullanıyorum. Ambilight değil. Smart TV. Her türlü uygulama mevcut. Dahili Digitürk ve diğer tüm uygulamalar var. Tam model numarasını bilmiyorum ancak çok memnunum. Evkurdan almıştım. Bana 36 ay vade ile 13.000 liraya geldi. Şimdi kaç lira bilmiyorum ama çok memnunum.