Gönderen Konu: MMT şanzıman güncel masraflar  (Okunma sayısı 1039 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 265000
  • Model Yılı: '08
MMT şanzıman güncel masraflar
« : Temmuz 29, 2022, 16:33:27 »
Aracımın şanzımanından uğultu geliyordu. 5 ileri MMT. Özel otomatik şanzıman ustasına götürdüm. Baskı balata bitmek üzere dedi, tahminimce 4 yıl civarı oldu değiştireli. Bir de rulmanlar arızalanmış, kolay bulunabilen rulmanlar değilmiş. Şanzımanı alıp parçalayıp satan birinden alıyormuş rulmanları. Fiyat olarak da dedi ki sadece baskı balata 8000 liraya değişiyor serviste. Ben kendilerinden orijinal aldım onu takacağım, bir de rulmanlar ve yağ değişecek, 7500 TL :wacko:
recent

Toyota Club Türkiye

MMT şanzıman güncel masraflar
« : Temmuz 29, 2022, 16:33:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
Ynt: MMT şanzıman güncel masraflar
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2022, 17:18:05 »
https://eskidostlar.toyota.com.tr/#

Aracini galiba toyota eski dostlar kampanyasina giriyor. Verdigim linkten orjinal parca fiyatlarina bakabilirsiniz.

Bir de degistirmefe yila bakmayin. Kullanis tarziniz ve km önemli.. benim arac 16 yillik hala balata degismedi.. ( ama km dusuk)
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2022, 19:23:38 »
4738 TL debriyaj seti menüsü var servisinde. Sadece yağ dahil değil sanırım  >:(
recent

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2022, 20:10:11 »
4738 TL debriyaj seti menüsü var servisinde. Sadece yağ dahil değil sanırım  >:(
Hangi rulman kolay bulunmuyormuş?
Şanzımanı alıp parçalayan birinden almak= Çıkma olmasında gerisi önemli değil aracınızın her türlü ürünü yetkili serviste veya form üyemiz tem servis ufuk beylerde mevcuttur,stok sorabilirsiniz yada yetkilide yeptırmanız daha az masraflı olur,kimse sıfır orjinal ürünü parçalayıp satmaz bunu unutmayın,
Daha yeni form üyemiz yetkilide tüm set,yağ işçilik dahil 9600 e yaptırdı siz eski dostlar kampanyasından faydalanarak daha ucuza getirebilirsiniz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2022, 20:33:08 »
Özellikle sordum çıkma parça diyorsun o zaman diye, yok abi sıfır parça muhabbeti yaptı. İşçiliği zor, her yeri söküyoruz vesaire vesaire adam bu tarz konuşmalar yaptı. İşçilik dahil 4738 TL servis kampanyalı fiyat diyor evet, bir buçuk katından fazla para istiyor goturdugum adam.  Şanzımanın arızasını bulması için parcalamasi gerekiyordu, o da çok işçilikliymiş. Adama yapma ver deme şansım kalmadı. Şimdi bir şey dersem de kötü çalışır, zarar verir falan diye korkuyorum. En iyisi ödemeyi yaparken sıkı bir pazarlik veya tartışmak olacak sanırım. Çok sinirlendim adama
recent

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 29, 2022, 21:08:00 »
Özellikle sordum çıkma parça diyorsun o zaman diye, yok abi sıfır parça muhabbeti yaptı. İşçiliği zor, her yeri söküyoruz vesaire vesaire adam bu tarz konuşmalar yaptı. İşçilik dahil 4738 TL servis kampanyalı fiyat diyor evet, bir buçuk katından fazla para istiyor goturdugum adam.  Şanzımanın arızasını bulması için parcalamasi gerekiyordu, o da çok işçilikliymiş. Adama yapma ver deme şansım kalmadı. Şimdi bir şey dersem de kötü çalışır, zarar verir falan diye korkuyorum. En iyisi ödemeyi yaparken sıkı bir pazarlik veya tartışmak olacak sanırım. Çok sinirlendim adama
Aracı teslim etmişseniz bu saatten sonra yapacak bişey yok ki,artık işin düzgün yapılmasına bakacaksınız,hakkınızda hayırlısı olsun.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Temmuz 29, 2022, 23:50:47 »
Maalesef burayı geç keşfettim. Ve arastiramadan yakınımdaki bir yere verdim aracı. Sonrasında da fiyatı duyunca araştırayım dedim  :-[ internette de bu formu buldum. Bulunca da yeni fiyatlarla ilgili bilgi vereyim dedim, ama asıl bilgiyi buradan aldım. Bilgilendirmeler ve ilgi için teşekkür ederim.
recent