Gönderen Konu: NECVOX Multimedia Sıcak Havada Yaşanan İşlevsizlik  (Okunma sayısı 927 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
NECVOX Multimedia Sıcak Havada Yaşanan İşlevsizlik
« : Temmuz 24, 2022, 21:56:04 »
Selamlar dostlar,

Bugün başıma gelen bir sorunu anlatmak istedim. Aracım Corolla 2020 Vision paket ve suan üzerinde serviste takılan Necvox marka multimedia var. Aracım doğal olarak gündüz şartlarında Ankarada dışarda bekliyor (29-30C sıcaklık) ( Ön cama güneş engelleyici takıyorum)  araç içi sıcaklık artıyor. Arabaya bindiğimde direksiyondan multimedia radyosunu vs kullanamadığımı farkettim ancak ekrandan dokunmatik üzerinden kontrol edebildim. Sonra sıcaklıktan dolayı olduğunu düşündüm ve klimayı multimedia tarafına yönlendirdim içerinin sıcaklığı düşünce çalışmaya başladı sırasıyla ses açma kapatma veya telefon etme tuşları çalışmaya başladı. Bu sorun Canbus decoderden mi kaynaklandı acaba ? Yorumunuz nedir ? Sorun toyotadan mı yoksa Necvox dan mı ?

2 ay sonra servisim gelecek orada sorunu söylemek istiyorum

Teşekkürler

Toyota Club Türkiye

NECVOX Multimedia Sıcak Havada Yaşanan İşlevsizlik
« : Temmuz 24, 2022, 21:56:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: NECVOX Multimedia Sıcak Havada Yaşanan İşlevsizlik
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2022, 00:24:09 »
Sorun multimedya dan kaynaklanıyor,yapacak bişey yok servis en fazla güncelleme vs yaptık diyecektir,sizinde belirttiğiniz gibi iç sıcaklık düşünce herşey çalışmaya başladı diyorsunuz,aracı ya kapalı otoparka bırakın yada camları çok az açık bırakın içeride hava sirküle olsun,ayrıca akü zayıfsa yine aynı hatayı yapar.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.