0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle geçmiş olsun,Bu kadarlık hasar için 25 bin TL hasar işletmek hiç doğru olmamış,kapıda hasar diyecek hiç bişey yok,sanayide max.2000 TL'ye iş biterdi kapı boyasız göçük düzeltmeye yapılırdı hatta siz bile silikonu yapıştırıp çekseniz düzelirdi, çamurluk dudağına az bir boya işlem tamamdı,çok yazık olmuş,tekrardan geçmiş olsun.
Bu arabayı hasbelkader satışa koyduğunuz da 25 bin TL hasar kaydını görenler büyük bir kazası var zannederler
Merhaba,kuzenimin başına gelen kazayı paylaşmak istedim. Kaza da Toyota Corolla sürücüsü olan kuzenime %0 kusur verildi.Kaza fotoğraflarını aşağıda paylaşıyorum. Onarım yetkili serviste gerçekleştirildi. Mesaj Birleştirildi: [time]Haziran 27, 2022, 01:33:58[/time]Yetkili Servis onarım fotoğrafları.Mesaj Birleştirildi: [time]Haziran 27, 2022, 01:36:58[/time]Fatura18975 TL + 6500 TL İşçilik Toplam 25475 TL
Emin olmamakla birlikte, yetkili serviste orjinal parça ile değişim sadece kaskoda. Zts ler genelde muadil parçayı karşılıyor. Yetkili serviste muadil parça kullanılmayacağına göre, bence kasko.
Kaskodan yaptirip karsi tarafin ZTS sinden alabiliyor muyuz?Mesaj Birleştirildi: [time]Haziran 27, 2022, 16:25:22[/time]Bir de zts deyip hasar kayiit cikmasin diye yarim yamalak muadil parca kullanacagima srvise verip duzgunce kullanirim diye dusunuyorum. Sanayi esnafiyla ugrasamam..
Teşekkürler Ümit bey. Kuzenim titiz biri olduğu için sanayide iş yaptırmayı tercih etmedi. Değer kaybı dosyası da oluşturuldu. Bu arabayı hasbelkader satışa koyduğunuz da 25 bin TL hasar kaydını görenler büyük bir kazası var zannederler
Geçmiş olsun, masrafları karşı tarafın trafik sigortası mi karşıladı yoksa masraflar kaskonuzdan mi karşılandı?Bu duruma düşmemek adına, ne yapmak gerekir, bilen var mı? Yetkili servis yerine herhangi bir özel servise gidilse sigorta masrafları karşılar mi? Yoksa sadece sigorta firmasının anlaşmalı olduğu özel bir servise gidilmesi mi gerekir?
Bagaj kapaginda dami hasar var? Orayi nasil yaptilar..