Gönderen Konu: Ateşleme Bobini  (Okunma sayısı 787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ateşleme Bobini
« : Haziran 11, 2022, 13:48:42 »
TEM Otoya sordum ancak fiyat 2000 TL dedi. Şuan için okadar verecek bütçem yok. Toyota corolla 93 model 1.3 karbüratörlü aracım. Taiwan malı alsam sıkıntı çıkarır mı? İnternette bosch marka bobin gördüm ancak uyumlu mu bilemedim. Yardımcı olur musunuz?

Toyota Club Türkiye

Ateşleme Bobini
« : Haziran 11, 2022, 13:48:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Ateşleme Bobini
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2022, 00:48:29 »
TEM Otoya sordum ancak fiyat 2000 TL dedi. Şuan için okadar verecek bütçem yok. Toyota corolla 93 model 1.3 karbüratörlü aracım. Taiwan malı alsam sıkıntı çıkarır mı? İnternette bosch marka bobin gördüm ancak uyumlu mu bilemedim. Yardımcı olur musunuz?
Orjinal harici alacağınız ürünler geçici çözümdür ve nerede ne zaman arıza vereceği belli olmaz, Taiwan malı dedikleri bildiğiniz çin malı ürünler,eğer bütçeniz orjinal ürüne yetmiyorsa Kahramanmaraş ta Abdullah biber usta var ondan çıkma sorun distribütör tamiri işi yapıyor varsa çıkma orjinal bakın,
Abdullah biber  05315881444   
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Ateşleme Bobini
« Yanıtla #2 : Haziran 18, 2022, 11:45:50 »
Ateşleme bobinini bosch marka aldım değiştirirken içinde bir tanede kablo erimişti kabloyuda değiştirdim ama araba yine durduk yere stop ediyor ve bir süre çalışmıyor. Anlayamadım valla sorunun neyden olduğunu. Buji kablolarınıda yeni değiştirmiştim.