Gönderen Konu: Toyota yaris freni geç kavrama  (Okunma sayısı 553 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '05
Toyota yaris freni geç kavrama
« : Haziran 06, 2022, 21:33:15 »
Merhabalar.bende 2005 model 1.0 terra motor.otomatik mmt vites yaris var.bunun frenleri çok geç kavrıyor.durmak için frene çok basmak gerekiyor.ta dipte kavrıyor.tamirciye baktırdım.bir problem yok dedi.bu modeller böyle dedi.öyle kullan alışırsın dedi.fakat fren işi önemli olduğu için yazmak zorunda kaldım.acaba araçta bir sorunmu var yoksa bu modeller böylemi.cevap yazarsanız çok sevinirim.çünkü beni tereddütte bırakıyor.düzelme imkanı varmı yoksa böylemi kullanacağız.

Toyota Club Türkiye

Toyota yaris freni geç kavrama
« : Haziran 06, 2022, 21:33:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota yaris freni geç kavrama
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2022, 02:34:45 »
Merhabalar.bende 2005 model 1.0 terra motor.otomatik mmt vites yaris var.bunun frenleri çok geç kavrıyor.durmak için frene çok basmak gerekiyor.ta dipte kavrıyor.tamirciye baktırdım.bir problem yok dedi.bu modeller böyle dedi.öyle kullan alışırsın dedi.fakat fren işi önemli olduğu için yazmak zorunda kaldım.acaba araçta bir sorunmu var yoksa bu modeller böylemi.cevap yazarsanız çok sevinirim.çünkü beni tereddütte bırakıyor.düzelme imkanı varmı yoksa böylemi kullanacağız.
Merhabalar,
İlk ihtimal ya frende hava yada hidrolik hiç değişmemiştir, hidrolik eskidiği zaman görevini yapamaz aynı zamanda fren hava tüpünde kaçak varsa frene basınca pedal aşağı doğru iner.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.