Gönderen Konu: Araç Model Etiketi yapıştırmak için öneri  (Okunma sayısı 700 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 195000
  • Model Yılı: '05
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Araç Model Etiketi yapıştırmak için öneri
« : Haziran 06, 2022, 18:56:37 »
Aracın arkasındaki model etiketi düştü ve ben bunu normalde kullanılan güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştırmayı düşünüyordum ama bu yapıştırıcının kaportaya zarar verme ihtimali olduğundan bu işlem için uygun bir yapıştırıcı kullanmam gerektiğini anladım. İlk etapta Bally tarzı bi yapıştırıcı gelmişti aklıma, forumlarda da çift taraflı bant / köpük bant önerisi var ama onun da çok sağlıklı olacağını sanmıyorum. Daha önceden kullandığım İran Yapıştırıcı da bayağı sağlam tutuyor ama bi zararı olur mu emin değilim.

Bu durumda model etiketini yapıştırmak için nasıl biz yöntem izlemem gerekir, bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi acaba?

Toyota Club Türkiye

Araç Model Etiketi yapıştırmak için öneri
« : Haziran 06, 2022, 18:56:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Araç Model Etiketi yapıştırmak için öneri
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2022, 20:19:41 »
İran yapıştırıcısı dediğiniz çelik yapıştırıcı diye tabir edilen ikiz tüp yapıştırıcıdır,aşındırıcı özelliği olmaz yapıştırıcıların,bazıları döküldüğünde iz bırakır öyle olanlarda tazzikli sıcak su uygulamasıyla çıkarlar,
Dikkat etmeniz gereken konu yapıştırdığınız yerin temiz ve kuru olması gerekir,en garanti yöntem dayson silikondur tuttuğu zaman bırakmaz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 195000
  • Model Yılı: '05
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: Araç Model Etiketi yapıştırmak için öneri
« Yanıtla #2 : Haziran 07, 2022, 14:45:58 »
İran yapıştırıcısı dediğiniz çelik yapıştırıcı diye tabir edilen ikiz tüp yapıştırıcıdır,aşındırıcı özelliği olmaz yapıştırıcıların,bazıları döküldüğünde iz bırakır öyle olanlarda tazzikli sıcak su uygulamasıyla çıkarlar,
Dikkat etmeniz gereken konu yapıştırdığınız yerin temiz ve kuru olması gerekir,en garanti yöntem dayson silikondur tuttuğu zaman bırakmaz.

Elimde İran Yapıştırıcısı (2 tüp olup karıştırılarak kullanılandan) mevcut. Bu durumda doğrudan onu kullansam olur mu, aslında tutma konusunda şüphem yok bayağı güçlü ve bilgisayar kasa plastiğini de gayet iyi yapıştırdı ve yıllardır kullanılıyor. Temizlik konusunda sorun yok zaten temizlerim. Ne dersiniz hocam, İran bu iş için uygun mudur? Teoride uygun ama araç model etiketi yapıştırmak için deneyen arkadaşlar varsa diye sorup ona göre hareket etmek istedim.