0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamünaleyküm aracta daha önce bi sıkıntı yoktu radyatör kapağını değiştirdim eskisi gibi akitma olmadi sadece fan açinca bi kac damla damlatti yedek su deposunu bugun yariya kadar doldurdum su azalmıştı sebebi nedir acaba
Radyatör kapağı orijinal değil ama eskisi kadar akitmiyo ilk once söylediğim gibi yan sanayi taktım akitma azalmisti ama yedek depoya koyunca akıttığıni gördüm eski kapakta 1.1 yaziyordu yan sanayi 1.1 aldim servise sordum 350 tl alirim almasina ama sorun kapakta mi eskisehirde doğru düzgün usta yokki anlayan yok
Bakir radyatör değil ama orjinal mi bilmiyorum araci yeni aldim alirken su akittigini gormedim aldiktan sonra yikamacida gördüm islakti daha sonra kapakla oynadim daha cok akitti kapagi degstrdim damla damla atmaya basladi bugün radyatörcuye gittim kapak taktı orda hic akitmadi radyatörcu yedek su deposunu ful yazisina kadar doldurmuştu az once baktim cok az su kalmış suyu yine atmış duman atma hararet yuklemesi v.s yok
Bugün 3 tane motorcuya gittim biri conta gidiyo yeni baslamis dedi digeri radyatör tikali olabilir onun haricinde bisey yok dedi digeri ise contada az bi hasar olabilir dedi holtis blok catlak ilaci var dedi onu al catlak varsa kapatir dedi zarari var midir bunun