Gönderen Konu: İstanbul'da rötuş boyası yaptırabileceğim yer tavsiyesi hk.  (Okunma sayısı 809 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '21
Merhaba,

2021 kar beyazı corolla aracımda ufak tefek taş sekmesinden kaynaklı vs. yerlerde gözüme batan sıkıntılar var. Özellikle avrupa yakasında önerebileceğiniz bir usta var mıdır ?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: İstanbul'da rötuş boyası yaptırabileceğim yer tavsiyesi hk.
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2022, 22:23:02 »
Merhaba,

2021 kar beyazı corolla aracımda ufak tefek taş sekmesinden kaynaklı vs. yerlerde gözüme batan sıkıntılar var. Özellikle avrupa yakasında önerebileceğiniz bir usta var mıdır ?
Yetkili servisten alabilirsiniz eliniz yatkınsa resim fırçası ile kendiniz yapabilirsiniz,uygun ücretle veriyorlar hatta kalem cinsi olanlarda var,
https://youtube.com/c/EROLUSTA
Bide bu arkadaş var dükkanı hangi semtte bilmiyorum ama,giden arkadaşlar çok memnunlar,videolardan takip ettiğim kadarıyla işinin ehli birisi,kanal üzerinden yazarsanız belki cevap verebilir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '21
Ynt: İstanbul'da rötuş boyası yaptırabileceğim yer tavsiyesi hk.
« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2022, 13:27:14 »
Dediğiniz gibi kendim de deneyebilirim. Erol ustayı daha önceden görmüştüm youtube'da fakat adresini paylaşmıyormuş enteresan bir şekilde  ;) Bilen duyan varsa lütfen söylesin  :)
Teşekkür ediyorum cevabınız için Ümit Bey.